Spin-off al seriei „Stranger Things”

Spin-off al seriei „Stranger Things”
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Un spin-off al serialului "Stranger Things", succesul răsunător al Netflix, este în curs de dezvoltare, a anunţat platforma de streaming video, conform AFP, scrie news.ro. Saga "Stranger Things" îmbină genurile ştiinţifico-fantanstic, horror şi aventuri adolescentine într-o poveste a cărei acţiune este plasată într-un orăşel american din anii 1980, unde un grup de adolescenţi luptă cu monştrii care au apărut dintr-o dimensiune paralelă.

Cel de-al patrulea sezon, difuzat recent, a fost în fruntea clasamentului platformei Netflix al serialelor în limba engleză, care ia în considerare numărul de ore vizionate în 28 de zile de la lansarea unui serial.

Fraţii Matt şi Ross Duffer, creatorii şi regizorii serialului, au indicat că intriga serialului va fi definitiv finalizată pe parcursul unui al cincilea sezon, însă au stârnit curiozitatea fanilor afirmând că "multe alte poveşti incitante au rămas nespuse în lumea Stranger Things".

Recent, Netflix a confirmat că un "serial spin-off Stranger Things, bazat pe o idee originală a fraţilor Duffer" este în lucru. Compania fondată de fraţii Duffer, Upside Down Pictures, mai are în lucru un proiect de adaptare live action a celebrei serii de benzi desenate japoneze "Death Note" şi un proiect bazat pe romanul "Talismanul", scris de Peter Straub şi Stephen King, în anii 1980.

Citit 1184 ori Ultima modificare Duminică, 24 Iulie 2022 13:46

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.