Chef Cătălin Scărlătescu, făcut „chifteluţe” de gălăţeanca Doina Teodoru (VIDEO)

Chef Cătălin Scărlătescu, făcut „chifteluţe” de gălăţeanca Doina Teodoru (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

* Când te ia gălăţeanca la roast. Şapte linguri, fiecare cu gustul, aroma şi savoarea unei ţări în care a călătorit - Spania, Franța, Italia, Grecia, Turcia, Rusia și Thailanda - asta a gătit, miercuri noaptea, la „Chefi la cuţite”, gălăţeanca Doina Teodoru, actriţa care a câştigat „iUmor” în 2017. Deja îşi imagina reacţia iubitului ei, chef Cătălin Scărlătescu la vederea preparatului: „Ce-s fonfleurile astea? Ce-i tâmpenia asta?! Dă-mi o chiftea!”. Chifteluţe avea să fie făcut el mai târziu, când Doina l-a tocat mărunt-mărunt, piperat şi pus la frigare… din vorbe!

Învârtind pe degete o inimioară-n vârf de beţigaş, actriţa a aşteptat ca preparatul să-i fie gustat şi jurizat pe nevăzute, de chefi, pentru ca apoi să intre în platou şi să-i tragă iubitului un roast de zile mari: „La câte relații pasagere a avut Cătălin, cred că puteţi să-i acordaţi titulatura Gara de Nord. (…) A zis că vrea să-mi gătească cina, am înţeles aluzia, am acceptat. Înainte, i-am zis că-mi plac «organele». N-a înțeles, ce să vezi! Așa că mi-a gătit o inimă de bou. Mi-a zis: «Uite, asta e inima mea pentru tine!». I-am zis că sunt vegetariană şi mi-a răspuns: «Bine, atunci îţi ofer prazul meu». După care m-a întrebat languros dacă am buletinul la mine, că am primit un colet. I-am zis: da, dar vezi că dacă nu e praz, ci o ceapă degerată îl dau retur. A râs ca şi acum, dar nu am mai primit coletul în acea seară. (…) De curând a deschis primul său restaurant. Am înţeles că a intrat deja în cartea recordurilor cu primul restaurant cu trei chiftele Michelin”, a spus Doina Teodoru, încheind glorios cu un sfat: „Stai liniştit pe chifteluţa ta!”.

Chefii Sorin Bontea şi Florin Dumitrescu se sufocau de râs, în vreme ce Scărlătescu şi-o făcuse cu mâna lui, pentru că el o invitase în culisele! Pregătise şi un buchet mare de flori pe care i l-a oferit, la final, cu o îmbrăţişare şi un sărut. „Stai acolo să îți facem poze! Te-ai făcut băiat de casă! Nu credeam că o să se întâmple asta!”, i-au zis Bontea și Dumitrescu, uimiți.

Revenind la partea culinară a jurizării, fără să ştie cine a gătit, chefii Scărlătescu şi Dumitrescu îi puseseră deja câte un cuţit sub cloşuri. Chef Bontea, nu, şi a încercat să trişeze, dar nu i-a mers! Doina Teodoru l-a ameninţat că se întoarce şi-l face vedetă… de roast. A primit, însă, un cuţit de aur de la chef Florin Dumitrescu.

Pentru umor, talent şi farmec Doina Teodoru ar fi meritat chiar trei cuţite de aur!

Citit 9568 ori Ultima modificare Vineri, 23 Septembrie 2022 06:54

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.