Cele mai iubite poziţii sexuale

Cele mai iubite poziţii sexuale
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Platforma online Pornhub a făcut în trecut un studiu pentru a afla care sunt poziţiile sexuale preferate de cei mai mulţi oameni. Rezultatul nu este probabil surprinzător, fiind vorba de poziţii considerate banale de către experţii în sex. Conform acestui inedit studiu, 43 la sută dintre cei chestionaţi au declarat că poziţia doggy style (pe la spate) le place cel mai mult. Este o poziţie foarte plăcută atât pentru bărbat, care are o penetrare mai profundă, cât şi pentru femeie, care poate avea orgasm mai rapid şi mai intens.

Pe locul al doilea, apreciată de 27 la sută dintre respondenţi, este poziţia reverse cowgirl (văcăriţa inversată). Femeia stă deasupra bărbatului, dar cu spatele la el. Pe al treilea loc este clasica poziţie a "misionarului", preferată de numai 17 la sută dintre cei chestionaţi, scrie Yourtango.

Prin urmare, este clar că poziţia misionarului îşi pierde din faimă, deşi este încă dorită de unele femei. Cea mai apreciată poziţie este doggy style, deşi aceasta nu presupune deloc contact vizual, prin urmare intimitate între parteneri. Conform studiului, această poziţie este preferată mai ales de către bărbaţi.

Citit 1935 ori Ultima modificare Luni, 10 Octombrie 2022 07:16

1 comentariu

 • postat de sexolici
  Marți, 11 Octombrie 2022 09:30
  89.39.81.***
  Nu stiu ci sa zic?ori faci yoga sau contorsionism,ori gimnastica ori sex ori dragoste.ca daca le amesteci trebuie sa vina descarcerearea sa te descalceasca.
  4
  2
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.