„Glass Onion: A Knives Out Mystery”, disponibil pe Netflix din 23 decembrie

„Glass Onion: A Knives Out Mystery”, disponibil pe Netflix din 23 decembrie
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Filmul "Glass Onion: A Knives Out Mystery" ("La cuţite: Misterul din Grecia"), regizat de Ram Bergman şi Rian Johnson, cu Daniel Craig în rolul principal, va fi disponibil pe platforma de streaming Netflix, începând cu 23 decembrie. În continuarea filmului de un real succes "Knives Out", detectivul Benoit Blanc pleacă în Grecia pentru a dezlega un mister care implică o nouă serie de suspecţi plini de culoare, scrie Variety, potrivit news.ro.Benoit Blanc revine pentru a dezlega misterul unei noi poveşti poliţiste semnate de Rian Johnson. În această nouă aventură, îndrăzneţul detectiv apare în mijlocul unei luxoase proprietăţi private aflate pe o insulă din Grecia, însă nu se ştie cum şi de ce a ajuns acolo, acesta fiind doar primul dintre nenumăratele puzzle-uri care aşteaptă să fie rezolvate.

Blanc face curând cunoştinţă cu un grup pestriţ de prieteni care s-au adunat la întâlnirea lor anuală, la invitaţia miliardarului Miles Bron. Printre cei aflaţi pe lista oaspeţilor se numără Andi, fosta parteneră de afaceri a lui Brand, Claire Debella, actuala guvernatoare a statului Connecticut, omul de ştiinţă avangardist Lionel Toussaint, creatoarea de modă Birdie Jay, fost model, şi conştiincioasa ei asistentă pe nume Peg, precum şi influencerul Duke Cody, însoţit de Whiskey, iubita lui. Aşa cum se întâmplă în cele mai reuşite poveşti poliţiste, fiecare personaj ascunde propriile sale secrete, combinate cu minciuni şi cu alte motivaţii nebănuite, într-o primă fază. Bineînțeles, atunci când unul dintre membrii grupului este ucis, toţi ceilalţi devin suspecţi.

Întorcându-se astfel la franciza pe care a iniţiat-o, cineastul nominalizat la Oscar, Rian Johnson, semnează scenariul şi regia filmului "La cuţite: Misterul din Grecia" şi adună în jurul său o nouă distribuţie plină de vedete, din care fac parte Daniel Craig, care revine în rolul lui Blanc, Edward Norton, Janelle Monáe, Kathryn Hahn, Leslie Odom Jr., Jessica Henwick şi Madelyn Cline, alături de Kate Hudson şi Dave Bautista.

Citit 760 ori Ultima modificare Sâmbătă, 05 Noiembrie 2022 20:22

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.