Concert Analia Selis, la Music Arena

Concert Analia Selis, la Music Arena
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Toţi iubitorii muzicii sud-americane sunt aşteptaţi în această seară, începând cu ora 20,00, la Music Arena. Seara va debuta pe ritmuri argentiniene cu trupa de dans Passion, iar de la ora 21,00 va începe un concert susţinut de îndrăgita artistă Analia Selis.

Absolventă a Facultăţii de Arte Muzicale din San Miguel, Argentina, Analia are un trecut muzical impresionant atât în ceea ce priveşte performanţele obţinute (diploma în educaţia muzicală şi diploma pentru perfomanţe vocale), cât şi în ceea ce priveşte reuşitele artistice.

Tânăra interpretă, posesoare a unei voci pline de sensibilitate, doreşte să convingă publicul că muzica este cel mai frumos mod de a exprima sentimentele pure şi curate pe care le simţim faţă de cei dragi. Analia Selis, solista care a reprezentat Argentina la festivalul “Cerbul de Aur 2004”, unde a obţinut locul al treilea, a hotărât să-şi continue cariera muzicală în România, iar astăzi va încerca să cucerească, în direct, şi publicul gălăţean.

Mesajul pe care îl transmite Analia este cel de iubire, iubire faţă de tot ce este în jur. Ea s-a inspirat din cultura şi tradiţiile Argentinei, din situaţia social-politică a ţării sale şi s-a lăsat influenţată de cântăreaţa argentiniana Mercedes Sosa şi de Elib Regina (Brazilia).

Cântecele Analiei sunt fie creaţii proprii, fie adaptări tradiţionale în ritmuri de rumba şi bolero.

Aşadar nu rataţi în această seară concertul susţinut de Analia Selis. Preţul de intrare este numai 20 de lei.

Citit 1253 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.