Unde găsim televizoare smart la cele mai bune prețuri

Unde găsim televizoare smart la cele mai bune prețuri
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

În seara de Anul Nou, unii dintre noi preferă să rămână acasă, alături de familie sau prietenii apropiați, iar distracția, de multe ori, se rezumă în urmăritul programelor TV de la noi, dar, în cazul în care avem un televizor smart și o conexiune bună la internet, putem urmări programe speciale de Revelion din întreaga lume. Pentru cei care vor să-și facă un ultim cadou pe anul acesta și să-și cumpere un televizor nou, iată câteva variante pe care le pot găsi în magazinele de profil din Galați.  

Pentru a face o comparație între oferte și prețuri, am fost în trei magazine fizice din Galați, dar ale căror produse le puteți găsi și online. Astfel, am căutat cele mai recente oferte din Flanco, Emag și Altex. Prețurile erau afișate pe 29 decembrie 2022 și sunt pentru diferite categorii de venituri.

Flanco vine cu prețuri de 2.599 de lei, 4.799 de lei și 7.999 de lei în timp ce Altex are prețuri de 849,90 de lei, 2.799 de lei și 5.169 de lei, iar Emag are televizoare la 1.599 de lei, 2.249 de lei și 8.499 de lei, acestea fiind unele dintre prețuri în magazinele menționate.

Televizoarele au diferite specificații tehnice care justifică prețurile, toate modelele sunt smart, deci cumpărătorii pot intra și pe alte platforme pentru a urmări Revelionul din întreaga lume. Diagonalele mari și claritatea bună, 4K, a televizoarelor din aceste magazine sunt niște calități care ar trebui urmărite de gălățenii care își doresc să cumpere televizoare noi la acest final de an.

Citit 649 ori Ultima modificare Vineri, 30 Decembrie 2022 12:47

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.