Cum îi puteți sprijini pe cei ce salvează și ajută animale fără stăpân

Cum îi puteți sprijini pe cei ce salvează și ajută animale fără stăpân
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Bun-găsit, dragi iubitori de animale! Și astăzi vom încerca să vă fim de folos! Poate că timpul, spațiul în care locuiți sau posibilitățile financiare nu vă permit să aveți propriul animal de companie. Dar, cu un minim efort, îi puteți sprijini pe cei care ajută deja animalele pe care le-au salvat din suferință sau chiar de la moarte. De pildă, Asociația „Help Lăbuș” - „Ajutați-l pe Lăbuș”. Contribuția dumneavoastră contează enorm și nu vă costă nimic.

„Susțineți acțiunile noastre prin redirecționarea impozitului pe venit pe anul 2022”, este mesajul „Help Lăbuș”. Și ca argumente, asociația prezintă una dintre cele mai emoționante povești ale locatarilor adăpostului.

Protagonista unei vieți schimbate în bine este Bora Bora, o cățelușă despre salvarea căreia ați putut afla din ziarul „Viața liberă”. Totul a pornit de la un apel primit pe înserate de reprezentanţii Help Lăbuş, de la un domn, pe 28 octombrie 2022: „în zona complexului Bora Bora, un câine se chinuie să iasă dintr-o mlaştină”. Era căzut de pe la ora 15, deci avea patru ore de chin. Deja era epuizat de atâta luptă pentru supravieţuire. A urmat un apel la 112 şi, în cel mai scurt timp, un echipaj de pompieri a reuşit să-l scoată. Practic doar câteva minute au făcut diferența dintre viață și moarte. Era hipotermică, fără vlagă, dar cu implicarea dr. Bogdan Lupu, după trei ore de îmbăiat, uscat, perfuzii şi alte tratamente, Bora Bora și-a revenit! „După două luni de trai în adăpostul nostru, s-a transformat într-o simpatică băbuță, care se bucură în fiecare zi de un adăpost în siguranță, un bol de mâncare și de o vorbă bună. I-am promis că vom avea grija ei și chiar asta facem de când a venit în casa noastră. Contribuiți și voi la viața frumoasă a cățelușei Bora Bora, direcționând 3,5 la sută din impozitul pe venitul din salarii”, este mesajul „Help Lăbuș”.

Puteți fi, de asemenea, de folos animăluțelor din adăpost și celor care urmează a fi salvate pe https://www.help-labus.ro/doneaza/.

Citit 780 ori Ultima modificare Sâmbătă, 21 Ianuarie 2023 09:13

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.