Recuperarea actorului Jeremy Renner va dura ani buni

Recuperarea actorului Jeremy Renner va dura ani buni
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Actorul Jeremy Renner a fost externat recent din spital, după aproape două săptămâni în care a fost supus mai multor intervenţii chirurgicale. Recuperarea sa va dura, însă, ani buni, starea lui fiind „mult mai gravă decât îşi închipuie oricine”, după ce a fost zdrobit de un plug de zăpadă, susţin prietenii actorului. „Jeremy este conştient de faptul că aproape a murit acolo”, a declarat o sursă pentru publicaţia RadarOnline, citată de digi24.ro.

Renner a fost transportat de urgenţă la spital, în ajunul Anului Nou, după ce a fost zdrobit de un plug de zăpadă în faţa casei sale din Reno, Nevada. Starul „Avengers” încerca să ajute un membru al familiei blocat, a cărui maşină se stricase în apropiere. Renner a ieşit din plugul cu care venise să ajute, însă plugul a continuat să se mişte şi l-a prins pe Renner sub el. Reprezentanţii starului din „Avengers” au declarat după accident că acesta a suferit un traumatism toracic, leziuni la picioare şi că se afla în stare critică, dar stabilă, după mai multe intervenţii chirurgicale. Surse apropiate actorului susţin acum că rănile lui Renner sunt grave şi că a „pierdut atât de mult sânge” încât „aproape a murit”, în timp ce aştepta sosirea paramedicilor.

Un vecin, care se întâmplă să fie medic, i-a putut pune un garou pe picior lui Renner, până când acesta a fost transportat la spital. Potrivit prietenilor săi, Jeremy este conştient de amploarea rănilor sale şi de faptul că are un drum lung până la recuperarea completă, posibil până la doi ani. „Partea dreaptă a pieptului i-a fost zdrobită efectiv, iar toracele superior, distrus. De asemenea, a avut o rană gravă la cap, care sângera, dar şi la picior”, a spus o sursă, pentru RadarOnline.

„Jeremy avea dureri foarte mari şi dificultăţi de respiraţie”. „Ştia că este într-o stare gravă şi că s-ar putea să nu supravieţuiască.” Leziunile pe care Jeremy le-a suferit la piept au fost atât de grave încât „medicii i l-au reconstruit prin intervenţie chirurgicală”, a continuat sursa. „Până acum, a suferit două operaţii şi probabil că va avea nevoie de mai multe, în săptămânile următoare, la picior. Chirurgii au ales să facă intervenţiile la distanţă, pentru a lăsa timp ca procesul natural de vindecare a corpului să se declanşeze”. Săptămâna trecută, sora sa a declarat pentru People că el lucrează din greu pentru a se reface, cu terapie la spital. „Cine îl cunoaşte pe Jeremy ştie că este un luptător”, a spus ea.

Citit 911 ori Ultima modificare Sâmbătă, 28 Ianuarie 2023 10:52

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.