La 14 ani, Darius Mabda a făcut furori la „America's Got Talent: All Stars” (VIDEO)
Foto: NBC

La 14 ani, Darius Mabda a făcut furori la „America's Got Talent: All Stars” (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Darius Mabda, câștigătorul de anul trecut al emisiunii „Românii au talent”, a făcut spectacol senzațional „America's Got Talent: All Stars” și s-a calificat în etapa următoare a competiției. Nu doar publicul s-a ridicat în picioare ca să-l aplaude, ci și Heidi Klum, membră a juriului. „Ești o combinație între Nadia Comăneci și Mihail Barîșnikov. Ești un dansator extraordinar, ești un acrobat și un atlet. Ai unul dintre cele mai extraordinare talente din lume”, i-a spus Howie Mandel, membru al juriului.

Copleșit de emoții, așa a părut Darius Mabda, când a pășit pe scena „America's Got Talent: All Stars” și, în doar câteva secunde, a izbucnit în plâns. „Sunt emoționat pentru că sunt pentru prima dată în America. Și este visul meu să fiu aici! «America's Got Talent: All-Stars» este cea mai mare scenă din lume”, a mărturisit printre lacrimi.

Adolescentul, originar din Oradea, a câștigat „Românii au talent” anul trecut și, după cum avea să dezvăluie, a început să danseze, la vârsta de șase ani, după ce a urmărit tocmai „America's Got Talent”.

În clipa în care a început să danseze pe melodia „In My Blood” al lui Shawn Mendes, Darius a hipnotizat pur și simplu juriul și publicul. Momentul lui a ridicat-o în picioare, de la masa juriului, pe Heidi Klum. „Ești cu adevărat incredibil! A fost absolut minunat. Ne-ai tăiat răsuflarea când ne uitam la tine. Nu e de mirare că ai câștigat!”, a exclamat vedeta.

„Ești o combinație între Nadia Comăneci și Mihail Barîșnikov. Ești un dansator extraordinar, ești un acrobat și un atlet. Ai unul dintre cele mai extraordinare talente din lume și cred că fanii sunt încântați de ceea ce au văzut”, a spus Howie Mandel.

Simon Cowell a explicat că, deși inițial nu era sigur dacă Mabda va ajunge mai departe în competiție, s-a răzgândit rapid: „Erai atât de emoționat, Darius, și m-am gândit: «Am mai văzut asta înainte»... Și apoi totul s-a schimbat. Am mult respect pentru tine. Ai 14 ani. După ce ai câștigat spectacolul, ai venit până aici și concurezi cu unii dintre cei mai buni”.

Reamintim că, în preselecțiile sezonului trecut „Românii au talent”, Darius Mabda a primit Golden Buzz de la Mihai Bobonete, iar voturile publicului l-au trimis în marea finală. A câștigat atât marele premiu de 120.000 de euro, cât și premiul de originalitate în valoare de 10.000 de euro.

Citit 1209 ori Ultima modificare Miercuri, 25 Ianuarie 2023 12:06

1 comentariu

  • postat de rusu teodor
    Miercuri, 25 Ianuarie 2023 15:26
    86.124.200.***
    ACEȘTIA SUNT ADEVĂRAȚII ROMÂNI NU CEI CARE SE SCRIU CU DOI DE RR ȘI CARE NE-AU FĂCUT DE RÂS ȚARA ȘI POPORUL !! BRAVO COPILE ! TE FELICIT PENTRU PERFORMANȚĂ ȘI ÎȚI URES SĂ AJUNGI CÂT MAI SUS ÎN PERFORMANȚĂ !!
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.