Cine a câştigat „America Express”
Foto: Antena 1

Cine a câştigat „America Express”
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Echipa formată din Cătălin Bordea şi Nelu Cortea a câştigat „America Express”, într-o finală extrem de strânsă cu perechea adversă - Andreea Antonescu şi Andreea Bălan. Cei doi au fost permanent surprinşi de forţa, determinarea şi de competitivitatea artistelor, care au făcut faţă cu brio tuturor probelor. O realitate pe care au recunoscut-o fără tăgadă şi marii câştigători ai competiţiei!

„Sunt două femei atât de puternice, au muncit atât de mult, bară la bară cu noi”, a zis Cortea, admirativ. „Sunt mândru că am putut să joc cu ele, au fost ca surorile noastre”, a completat Bordea.

„Ne-am bucurat pentru băieți, ne bucurăm, am dorit o luptă corectă și am dorit o luptă alături de niște oameni puternici, pe care i-am susținut din prima secundă”, a fost replica Andreelor.

„Mă bucur că am ajuns la final, pe Drumul Aurului. Ne-am dorit mult asta și sper că ați văzut și voi.

A fost greu, foarte greu, dar a fost clar experiența vieții mele!

Ce am învățat de aici?

Să știu să fiu om, cel mai important sfat pe care mi l-a dat și tata când eram micuță, să fiu umilă, empatică, nu că n-aș fi fost și până acum, dar interacționând cu atât de mulți oameni în competiție, oameni simpli care aveau nimic, doar o credință mare în Dumnezeu și cu toate astea tot ne ofereau ce aveau ei mai bun și mai frumos, chiar și sufletele lor, m-am convins încă o dată că nimeni și nimic nu mă poate opri, singura limită fiind fetițele mele.

Vă mulțumesc enorm pentru toată susținerea, toate mesajele de încurajare pe care mi le-ați trimis, legate de competiție și nu numai.

Înseamnă mult pentru mine!”, a mărturisit, într-o postare pe Facebook, Andreea Antonescu.

Citit 4838 ori Ultima modificare Luni, 27 Martie 2023 00:04

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.