Lumea fermecată de la „Yo-Yo Bebe” – magazinul copilului tău

Lumea fermecată de la „Yo-Yo Bebe” – magazinul copilului tău
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Dacă ar porni singuri la shopping, copiii ar alege „Yo-Yo Bebe” *

Fetiţă sau băieţel, toţi copii vor acelaşi lucru: dragoste, atenţie şi… surprize! Copilul tău a învăţat deja că locul în care se bucură de toată iubirea ta este magazinul „Yo-Yo Bebe”, din incinta complexului Kaufland, din Micro 40.

De la 0 la 14 ani, comoara ta deja ştie ce îşi doreşte când plecaţi la cumpărături: „Mami, mergem la ˝Yo-Yo˝?”.

Standardul calităţii

„Yo-Yo Bebe” - locul în care cel mic ştie că va fi răsfăţat cu haine de înnebunit puştii din vecini. Inaugurat pe 20 iunie 2010, magazinul „Yo-Yo Bebe” oferă îmbrăcăminte, jucării, costume de carnaval, uniforme şcolare, cojoace, rochii, cadouri şi accesorii perfecte pentru copilul tău.

Şi nu uita, micuţul tău iubeşte frumosul la fel de mult cum iubeşte dulciurile. Aşadar, învaţă-ţi copilul să zâmbească de cum calcă pragul magazinului „Yo-Yo Bebe”, unde calitatea articolelor se ridică la cele mai înalte standarde de siguranţă şi bun-gust.

Reduceri de weekend

Magazinul vine şi în ajutorul grădiniţelor, oferindu-le contracte pentru materiale didactice, uniforme şi costume de carnaval. Numai aici găsim costumaşe şi rochii unicat, la preţuri excepţionale.

Cel mai important – weekendul acesta, magazinul ideal al copilului tău te aşteaptă cu MARI REDUCERI la absolut toate articolele din magazin. La fel ca bebeluşul meu, ador hăinuţele lui fine şi dulci, ca nişte flori culese din lumea fermecată a magazinului „Yo-Yo Bebe”.

Ne vedem sâmbătă la „Yo-Yo Bebe” - am pus ochii pe un trusou de vis!

(Articol publicitar)

Citit 1336 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.