Cu viitorii socri, pe covorul roșu

Cu viitorii socri, pe covorul roșu
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Millie Bobby Brown a strălucit într-un superb portret de familie pe covorul roșu, potrivit Film Now. Actrița din "Stranger Things" a pozat alături de logodnicul ei, Jake, și de părinții acestuia, Jon Bon Jovi și Dorothea Hurley, în timpul premierei din New York a filmului "Damsel".

Millie, care joacă în acest film fantasy, a arătat spectaculos într-o rochie Louis Vuitton personalizată, cu despicătură largă pe picior, în timp ce Jake a optat pentru un look clasic, elegant, într-un costum și cravată neagră. Jake și Millie, care s-au logodit în aprilie anul trecut, au fost foarte zâmbitori la această dublă întâlnire pe covorul roșu.

În februarie, Jon Bon Jovi a declarat despre fiul său și partenera acestuia: "Cresc împreună", a spus el pentru E!News. "Sunt îndrăgostiți nebunește, iar noi îi iubim pe amândoi. Este o călătorie incitantă". Cântărețul le-a oferit anterior binecuvântarea lui Millie (20 de ani) și Jake (21 de ani), după ce relația lor a fost criticată din cauza vârstelor lor mici.

Citit 842 ori Ultima modificare Sâmbătă, 09 Martie 2024 12:28

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.