David Sava a promovat imaginea României la Paris

David Sava a promovat imaginea României la Paris
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Designerul vestimentar gălăţean a participat cu colecţia sa la o defilare de modă, organizată la Ambasada României la Paris *

După ce a devenit o prezenţă aproape permanentă la festivalurile de modă autohtone, cucerind publicul şi peste 25 de premii, colecţia  Davi’s Design, aparţinând plasticianului gălăţean David Sava, a ajuns, luna aceasta, să fie admirată şi la Paris.

Nu este pentru prima dată când gălăţeanul participă la prezentarea de modă de la Ambasada României la Paris. În 2008, piesele vestimentare marca David Sava au făcut impresie foarte bună, ca urmare invitaţia a fost reînnoită şi anul acesta:

„În fiecare an, la Ambasada României se desfăşoară un astfel de eveniment menit să promoveze  imaginea României, când sunt invitate firme care constituie un brand. Pentru noi a fost o mare bucurie să fim invitaţi a doua oară, într-un răstimp atât de scurt, alături de alte firme celebre româneşti”.

„Anul acesta, a fost o seară de vis, ne-am prezentat foarte bine, deşi nu am avut timp să facem decât o singură repetiţie. S-a vorbit foarte frumos despre noi, ştiu lucrul acesta, deoarece de data aceasta nu am mai stat în culise, ci am fost în public”, ne mărturiseşte designerul vestimentar.

Ioana, fiica şi ajutorul de nădejde

Cum de şi-a permis David Sava să urmărească defilarea propriei colecţii din public, departe de atmosfera incendiară din culise, specifică unui asemenea eveniment? Simplu. Pentru că a fost însoţit la Paris de frumoasa lui fiică,  Ioana  David, care, deşi e deocamdată elevă la Liceul de Artă „D. Cuclin”, a devenit mâna dreaptă a designerului gălăţean.

„S-a ocupat de absolut tot în culise. Iar eu am putut urmări relaxat prezentarea”, ne mărturiseşte David Sava, mulţumit de succesul avut, dar şi de faptul că afacerea sa va încăpea pe viitor pe mâini bune.

În cursul acestei săptămâni, la Tecuci se va desfăşura un alt eveniment în care cei doi, tatăl şi fiica, vor face echipă: expoziţia de pictură care se va deschide la Galeriile „Gh. Petraşcu”, joi, 2 decembrie, începând cu ora 12.

Citit 2621 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.