Marinadă cu muștar și miere

Marinadă cu muștar și miere
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Ingrediente: 3 linguri muștar, 2 linguri oțet, 3 linguri ulei de măsline, 1/2 lingură usturoi pudră, 1 lingură miere, 1/2 lingură sare, 1 linguriță piper, 1 kg cotlete de porc.  

Preparare: Amestecă toate ingredientele, unge cotletele cu marinada obținută și pune-le la frigider pentru măcar 3 ore. Apoi o poți găti cum dorești.

Marinadă cu vin și ulei de avocado

Ingrediente: ¼ ceașcă oțet, 3 linguri ulei de avocado, ½ linguriță usturoi pudră de usturoi, ½ linguriță pudră de ceapă, 2 lingurițe condimente italiene uscate, o lingură de muștar, o linguriță sare, o linguriță piper, 1,5 kg pulpă de porc dezosată.

Preparare: Fă un mix din toate ingredientele, unge carnea și las-o la ”odihnit” în frigider pentru câteva ore înainte de a o găti. 

Citit 587 ori Ultima modificare Duminică, 02 Iunie 2024 10:46

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.