Cadou de sărbători de la Avantgarde: Nu Renunţa!

Cadou de sărbători de la Avantgarde: Nu Renunţa!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Vineri, 10 decembrie, trupa gălăţeană Avantgarde îşi va lansa un album nou. După 6 ani de pauză, trupa revine pe piaţă cu un album, care conţine 12 piese nou nouţe.

Adi Nour (voce), Răzvan Drăguş (clape), Ciprian Dincă (chitară bass), Cristi Vasoi (chitară solo),  Dan Gălăţeanu (tobe) şi Pal Ramon (clape&pc) sunt cei care au muncit pentru acest nou album.

„Titlul albumului - Nu renunţa - spune tot. Trupa Avantgarde nu renunţă la muzică. Am revenit cu piese noi şi sperăm să fie bine primite de public”; ne-a spus Răzvan Drăguş.

Lansarea albumului va avea loc vineri, de la ora 20,00, în clubul Serapis. După lansare, va avea loc şi un concert, unde vor putea fi ascultate atât piesele noi, cât şi  cele vechi, printre care celebra „Alina visează”.

„Acest CD este cadoul nostru de Crăciun pentru toţi gălăţenii şi toţi fanii noştri. După concertul de la Galaţi, va urma un altul, sâmbătă, la Brăila”.

„Pentru anul viitor pregătim şi un turneu naţional, care va începe în februarie. Avantgarde nu va renunţa niciodată la muzică, iar acest album este dovada vie că, şi după 6 ani, se poate reveni pe piaţa muzicală”, ne-au spus băieţii de la Avantgarde.

Noi vă dorim distracţie plăcută vineri seară, iar băieţilor le urăm mult succes.                                           

Citit 1111 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

1 comentariu

 • postat de Cracanel
  Duminică, 05 Februarie 2012 10:52
  Cum veti pleca in turneu, pt ca Dragus nu are voie sa paraseasca orasul
  Numãr unic dosar: 229/121/2012
  Materia juridicã: Penal
  Părţi: DRĂGUŞ RĂZVAN : Inculpat
  Solutie: Respinge ca tardivă plângerea formulată de inculpatul Drăguş Răzvan, împotriva ordonanţei nr. 9/D/P/2010 din 27.12.2011 a Directiei de investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Serviciul Teritorial Galaţi. Respinge ca fiind inadmisibilă cererea de înlocuire a măsurii obligării de anu părăsi localitatea cu măsura obligării de a nu părăsi ţara, cerere formulată de inculpatul Drăguş Răzvan. În baza art. 192 alin. 2 C. pr. pen. obligă pe incujlpatul Drăguş Răzvan la plata sumei de 80 lei cu titlu de cheltuieli judiciare către stat. Definitivă.
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.