Crăciun Vienez

Crăciun Vienez
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Devenit deja tradiţie pentru români, spectacolul “Crăciun Vienez", cu care Gec Artistic ne cadoriseşte în fiecare decembrie, va delecta anul acesta şi publicul gălăţean cu o experienţă unică în România.

Cu siguranţă, sfârşitul anului 2010 va fi unul deosebit pentru cei ce apreciază cu adevărat asemenea evenimente, căci de această dată Viena ne oferă una dintre cele mai mari tradiţii internaţionale prin intermediul celebrului dirijor, de renume internaţional, Daniil Zaharov din Sankt Petersburg, care va susţine un turneu extins în marile oraşe europene la finalul acestui an.

Nu vorbim despre un simplu balet clasic, ci despre adevărate opere de artă, generate de dansuri contemporane, celebrele valsuri vieneze, menite să aducă un plus important de valoare operelor din secolele precedente.

Ritmurile vieneze ale dinastiei Strauss vin să ne mângâie trăsăturile subtile ale sufletului printr-un concert intitulat „Crăciun Vienez”. Iar după cum bine ştim, această noapte mirifică este şi cea mai lungă la Sankt Petesburg, în castelul de iarnă al ţarilor ruşi şi de ce nu al sufletelor dumneavoastră.

De acolo vin organizatorii acestui turneu din peste 20 de localităţi din România, care vor topi sufletele de gheaţă ale acestor vremuri cu ritmuri muzicale de-o frenezie şi o bună dispoziţie extraordinare, dându-i dirijorului Daniil Zaharov frâu liber la a dirija o orchestră de tinere talente.

Biletele pentru acest spectacol au fost puse în vânzare demult şi s-au epuizat destul de repede. Cum cererea publicului a fost foarte mare, organizatorii au decis să mai organizeze, în aceeaşi zi de 15 decembrie, încă un spectacol, tot la Teatrul „Fani Tardini”, dar începând cu ora 17,00, spectacol la care se mai găsesc încă bilete la caseria Teatrului Dramatic. Preţul unui bilet este de 80 de lei.

Citit 826 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.