„Dansez pentru tine” Gălăţeanca Andreea şi Pepe – o pereche de nota zece
Foto: Foto: Pro Tv

„Dansez pentru tine” Gălăţeanca Andreea şi Pepe – o pereche de nota zece
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Andreea Toma şi partenerul ei, Pepe, au făcut senzaţie, vineri seara, pe ringul visurilor de la „Dansez pentru tine”, marele show al Pro Tv. Deşi au intrat ultimii în concurs, nu s-au lăsat influenţaţi de emoţiile, stângăciile, desincronizările şi de notele mici de 6,5 încasate de celelalte perechi. Au dansat extraordinar, naturali şi relaxaţi, cu zâmbetul pe buze şi au cucerit juriul şi publicul. Nu au avut notă mai mică de 9, ba chiar au spart gheaţa cu trei note de zece!

Jurământul

Andreea Toma are doar 15 ani, este născută, crescută şi a obţinut cele mai frumoase performanţe la dans sportiv aici, la Galaţi. Stabilită de un an la Timişoara, visul pentru care Andreea luptă pe ringul de la „Dansez pentru tine” este acela de a continua să facă performanţă în dans şi de a-şi răsplăti părinţii şi fratele pentru toate sacrificiile şi toate eforturile făcute numai pentru ea, pentru a face dans. „Voi demonstra că dansul este mai presus de orice pentru mine şi n-o să dau cu piciorul la această şansă”, a jurat Andreea. „Promit că voi veni la antrenamente primul şi voi pleca ultimul, promit că nu doar am să învăţ coregrafia, am să încerc să o şi interpretez şi să mă ridic la valoarea ta, promit să renunţ chiar şi la viaţa mea frumoasă de burlac, să nu mă mai duc nici măcar la concerte, să fiu alături de tine toată această perioadă”, a jurat şi Pepe aprinzând împreună cu Andreea flacăra speranţei.

 

„Cea mai bună echipă!”

După primul dans, pe ritmuri disco, Pepe şi Andreea s-au scăldat în note mari şi laude. Deşi coregrafia dansului vechi a fost pe alocuri criticată, Pepe şi Andreea s-au ales tot cu note de la 9 în sus şi cu aprecieri. „O pereche extraordinar de talentată”, „cel mai frumos dans din seara asta”, „Bravo!”, „Cea mai bună echipă!”, au fost cuvintele cu care i-a copleşit juriul. Până şi necruţătorul Mihai Petre a fost încântat: „Andreea e fantastică. Pepe ai dansat foarte bine, ai fost relaxat, chiar mi-a plăcut şi nu mă aşteptam.  Îmi plac dansatorii care arată că totu-i uşor, nu cei care trag ca nebunii ca să demonstreze că dansează bine şi voi aţi făcut asta azi. Mi-a plăcut dansul vostru foarte mult!”. Andreea şi Pepe au urcat pe prima treaptă a podiumului şi promit să se menţină acolo tot concursul. Ceea ce le dorim şi noi.

Citit 1811 ori Ultima modificare Duminică, 23 Octombrie 2011 17:08

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.