Dansez cu foc pentru tine / Zece pe linie pentru Pepe şi gălăţeanca Andreea Toma
Foto: Foto: Pro Tv

Dansez cu foc pentru tine / Zece pe linie pentru Pepe şi gălăţeanca Andreea Toma
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Spectacol senzaţional, explozie de energie, senzualitate şi bucurie, asta au oferit, pentru a doua oară consecutiv, pe ringul de la „Dansez pentru tine”, Andreea Toma şi Pepe. Cei doi protagonişti au călcat din nou pe note de zece şi s-au instalat fericiţi şi relaxaţi pe prima treaptă a podiumului.

Vineri seara, Andreea şi Pepe au spart gheaţa, intrând primii în concurs cu un rock’n’roll îndrăcit. Pepe, costumat în Elvis Presley, aducea mai degrabă cu un Ştefan Bănică Jr. căruia îi crescuseră peste noapte nişte favoriţi uriaşi şi zbârliţi. Coregrafa Beatrice Rancea le-a dat zece pentru prizele spectaculoase şi dificile executate perfect. La antrenamente, însă, am putut vedea câte căzături a încasat Andreea, cu câte vânătăi şi cucuie s-a ales, dar şi câte şuturi a primit Pepe în timp ce învăţa să o dea peste cap. E de mirare că latin-loverul nu s-a ales cu un ochi vânăt.

La ballydance şi dans cu foc, Andreea şi Pepe au fost senzaţia serii.  Ca o adevărată şerpoaică, aşa s-a unduit Andreea Toma într-un recital de dans din buric care i-a adus zece pe linie de la juriu, ba l-a făcut pe Mihai Petre să se ridice în picioare în semn de respect. Dacă o ţin tot aşa, Andreea şi Pepe au toate şansele să câştige „Dansez pentru tine”.

Citit 1825 ori Ultima modificare Duminică, 30 Octombrie 2011 14:38

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.