Riposta vrăjitoarelor din Galaţi - Foc şi mătrăgună pentru deputatul Păun

Riposta vrăjitoarelor din Galaţi - Foc şi mătrăgună pentru deputatul Păun
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* „În campania electorală, eu cu mâna mea şi cu cele nouă vrăjitoare i-am menit straşnic să aibă curaj şi năvalnic să aibă putere” * „Dacă noi ne punem mintea cu el, cum l-am ridicat, aşa îl doborâm: nu ajunge până la Sărbători!” *

Clarvăzătoarea Mihaela, care răspunde de tot ce înseamnă magie albă pe toată zona Galaţi-Brăila-Tulcea, împreună cu cele nouă ucenice ale sale, şi cele 14 vrăjitoare de magie albă din Galaţi sunt foc şi… mătrăgună pe deputatul romilor Nicolae Păun. Mai ales că parlamentarul şi-a câştigat mandatul şi a obţinut cele mai multe voturi aici, la Galaţi. Vrăjitoarele şi clarvăzătoarele din Galaţi nu pot înţelege de ce deputatul vrea să interzică ghicitul şi vrăjitoria, practici vechi de când lumea în rândul etniei rome.

„Am un ceaun pe care, dacă mă credeţi, îl am de la străbunica mea. Iar fusul l-am primit de la o vrăjitoare care a trăit 102 ani. Eu am fost atestată de marele parapsiholog Ion Ţugui care chiar mi-a dat globul de cristal pe care îl am”, ne-a spus clarvăzătoarea Mihaela. Potrivit acesteia, magicienele tocmai se pregăteau să plece la un congres în Spania când au aflat ce li se pregăteşte. Supărate, ameninţă să se răzbune: „Noi, romii, chiar şi vrăjitoarele l-am susţinut pe dl Păun. Eu cu mâna mea şi cele nouă vrăjitoare i-am menit straşnic să aibă curaj şi năvalnic să aibă putere. Dacă noi ne punem mintea cu el, cum l-am ridicat, aşa îl dărâmăm: nu ajunge până la sărbători! Să nu credeţi că vrăjitoarele care lucrează de bine nu au şi ele mătrăgună! Dacă ne adunăm, Păun este decăzut în 24 de ore! Dacă nu s-a luat nimeni de el, să-şi vadă de treaba lui! Acum, că tot e post, facem de dragoste, de spor, de linişte, îndepărtarea blestemelor, dar dacă vrem îndepărtăm blestemele de pe alţii şi le punem pe el. Noi facem să-l urască toţi românii şi cei din parlament, să-l vadă urât şi să nu mai aibă trecere nicăieri. Degeaba spune că de dânsul nu se lipeşte nimic, se lipeşte!”, ne-a declarat revoltată clarvăzătoarea Mihaela.

Magiciana spune că vrea ca activitatea ei să fie legală şi să îşi poată face propriul cabinet, aşa cum au psihologii sau vindecătorii. Clarvăzătoarea crede că la mijloc este invidia: „El nu este ţigan de-al nostru, rasă pură, ci caştaliu. Obligat că neamurile lui nu au practicat magia niciodată pentru că sunt din neam care nu practică magia şi apelează la noi să le ajutăm când au probleme. Noi suntem etnie pură, el nu e! Cred că din invidie o face”, a conchis clarvăzătoarea Mihaela. 

Citit 2154 ori Ultima modificare Luni, 12 Decembrie 2011 23:22

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.