Maria Băsescu, la aniversarea finului Carol Ferdinand, spune că preşedintele nu dă importanţă aniversărilor

Maria Băsescu, la aniversarea finului Carol Ferdinand, spune că preşedintele nu dă importanţă aniversărilor
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Soţia preşedintelui Traian Băsescu, Maria, l-a vizitat, miercuri, pe finul său, Carol Ferdinand, care împlineşte doi ani, căruia i-a adus, printre altele, un scăunel pentru învăţarea cântecelor şi a poveştilor, ea spunând că şeful statului nu dă prea mare importanţă aniversărilor.

Despre absenţa şefului statului de la aniversarea finului, Maria Băsescu a spus: "Vine cu altă ocazie. El nu prea a fost prezent la aniversările fiicelor lui pentru că a navigat, a fost plecat din ţară... Nu dă prea mare importanţă, să fiu sinceră. Îi urează multă, multă sănătate".

Printre cadourile aduse de Maria Băsescu se aflau un scăunel pentru învăţarea cântecelor şi a poveştilor, baloane, coifuri şi un pulover.

De asemenea, soţia şefului statului a mai adus o orhidee în ghiveci, pentru prinţesa Lia.

Carol Ferdinand s-a născut pe 11 ianuarie 2010, la Maternitatea "Regina Maria" din Bucureşti şi a fost botezat pe data de 22 mai 2010, în religia ortodoxă.

Pe 9 ianuarie 2011, părinţii prinţului Carol Ferdinand - Prinţul Paul şi Prinţesa Lia - şi naşii - Traian Băsescu şi Maria Băsescu - au sărbătorit ceremonia de "tăiere a moţului", şeful statului oferindu-i copilului pixul său Mont Blanc, dar şi jucării şi hăinuţe.

Pe 11 ianuarie 2011, când a împlinit un an, prinţul Carol Ferdinand a primit cadou cu ocazia aniversării sale un jilţ regal, decorat cu ornamente aurii, şi o gentuţă Louis Vuitton.

Citit 1350 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.