Cântăreaţa Ellie White a suferit un accident pe pârtia de la Vatra Dornei

Cântăreaţa Ellie White a suferit un accident pe pârtia de la Vatra Dornei
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cîntăreaţa Elena Băltăgan alias Ellie White a suferit marţi un accident pe pârtia de schi, în staţiunea Vatra Dornei, tânăra fiind transportată la spital în Târgu Mureş.

Potrivit managerului artistei, Doru Tinca, Ellie White a fost lovită pe pârtia de schi din Vatra Dornei de un alt schior, suferind în urma impactului lovituri la cap şi la picioare.

"A intrat unul cu schiurile în ea, a lovit-o foarte tare, a luat-o salvarea, e la spital la Târgu Mureş. S-a lovit la cap, are mai multe contuzii, nu ştiu exact că nu am fost chiar lângă ea şi totul s-a întzâmplat foarte rapid. Medicii mi-au spus să stau liniştit şi să aştept", a declarat marţi după accident managerul artistei, Doru Tinca, care îi este şi logodnic.

Artista a ajuns luni după-amiază la Vatra Dornei, unde a susţinut un concert. Dimineaţă, înainte de a porni spre Braşov, cântăreaţa a ieşit pe pârtie şi a fost accidentată, a mai spus Tinca.

Pe numele ei real Elena Băltăgan, originară din Buzău, Ellie White a devenit celebră după ce a cântat alături de DJ Project. În 2009, cântăreaţa a decis să părăsească formaţia, alegând o carieră solo sub numele Ellie White.

Citit 1303 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.