Cântăreaţa Ellie White a suferit un accident pe pârtia de la Vatra Dornei

Cântăreaţa Ellie White a suferit un accident pe pârtia de la Vatra Dornei
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cîntăreaţa Elena Băltăgan alias Ellie White a suferit marţi un accident pe pârtia de schi, în staţiunea Vatra Dornei, tânăra fiind transportată la spital în Târgu Mureş.
Potrivit managerului artistei, Doru Tinca, Ellie White a fost lovită pe pârtia de schi din Vatra Dornei de un alt schior, suferind în urma impactului lovituri la cap şi la picioare.
"A intrat unul cu schiurile în ea, a lovit-o foarte tare, a luat-o salvarea, e la spital la Târgu Mureş. S-a lovit la cap, are mai multe contuzii, nu ştiu exact că nu am fost chiar lângă ea şi totul s-a întzâmplat foarte rapid. Medicii mi-au spus să stau liniştit şi să aştept", a declarat marţi după accident managerul artistei, Doru Tinca, care îi este şi logodnic.
Artista a ajuns luni după-amiază la Vatra Dornei, unde a susţinut un concert. Dimineaţă, înainte de a porni spre Braşov, cântăreaţa a ieşit pe pârtie şi a fost accidentată, a mai spus Tinca.
Pe numele ei real Elena Băltăgan, originară din Buzău, Ellie White a devenit celebră după ce a cântat alături de DJ Project. În 2009, cântăreaţa a decis să părăsească formaţia, alegând o carieră solo sub numele Ellie White.

Citit 1215 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

2 comentarii

 • postat de Bambi
  Joi, 12 Ianuarie 2012 05:49
  Si ce daca poate sa cada si in cap mai scapam de o pitipoanca
  0
  0
  Raportează
 • postat de Antipitipoance
  Miercuri, 11 Ianuarie 2012 11:56
  Alta parasuta facuta "diva" pe calculator si stiri de can-can !!!!! Doamneeeeeee , unde ne duci ?!?
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.