Pentru Beatrice şi Răzvan, primăvara se numără premiile

Pentru Beatrice şi Răzvan, primăvara se numără premiile
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Ei au primit deja cinci medalii la competiţiile de dans sportiv, iar sezonul e abia la început

Beatrice Axinte şi Răzvan Manolache au câştigat cinci medalii şi premii la competiţiile de dans sportiv desfăşurate în ultimele două săptămâni. Ei urmează de multă vreme cursurile Şcolii de Dans „Acanta” din Galaţi şi sunt pregătiţi de antrenorii Oxana şi Vitali Polivenco. Participă periodic la diferite concursuri şi de fiecare dată se întorc acasă cu trofee şi medalii. Deşi sezonul competiţional de anul acesta abia a început, ei au adunat deja o colecţie de diplome: pe 23 martie, au luat locul al III-lea la secţiunea standard  şi tot locul al III-lea la secţiunea latino, la Suceava, la „Cupa Bucovinei”, pe 25 martie au cucerit locul I la Râmnicu Sărat “Cupa Happy Dance”, iar pe 7 aprilie au primit locul al III-lea la secţiunea  latino şi locul al IV-lea la standard, la „Cupa Moldovei” desfăşurată la Iaşi.

Beatrice este o fetiţă muncitoare şi serioasă, de o frumuseţe aparte, are 11 ani, este elevă în clasa a IV-a la Şcoala Nr. 11. Deşi are un program zilnic destul de încărcat cu antrenamente istovitoare, reuşeşte să facă în aşa fel încât să nu neglijeze nici şcoala. Vrea să ajungă dansatoare profesionistă, iar mai târziu vrea să aibă două meserii: antrenor (sau arbitru de dans sportiv) şi medic.

 

Răzvan este tot timpul cu zâmbetul pe buze, dar când vine vorba de competiţii şi antrenamente este serios şi nu dă niciodată înapoi. Are tot 11 ani şi este elev în clasa a V-a la Şcoala Nr. 33. Pasiunile sale sunt matematica şi jocurile pe calculator. Dar îi plac şi călătoriile şi-şi  doreşte foarte mult să ajungă în America. Spune mereu că modelele sale sunt chiar părinţii săi, mama şi tata, care muncesc din greu pentru el.

 

Sub luminile reflectoarelor, feţişoarele lor de copii se transfigurează şi arată ca nişte staruri adevărate care visează la cât mai multe locuri pe podium. Ei se numără printre cei cu care ne mândrim şi despre care vom mai scrie, cu siguranţă.  

 

 

 

 

 

 

 

Citit 1309 ori Ultima modificare Marți, 10 Aprilie 2012 18:37

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.