Alice în Ţara Minunilor… se mărită!
Foto: Foto: Ionatan Ţuţu

Alice în Ţara Minunilor… se mărită!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Rochiile de mireasă manelistă, cu buricul gol şi mult sclipici fac concurenţă rochiilor spectaculoase sau delicate, uimitoare prin simplitate şi eleganţă * În locul amalgamului de bucle şi buclişoare, o coafură sofisticată poate transforma mireasa şi naşa în adevărate dive ale nunţii * Cascadele de flori exotice, cristalele Swarovski, materialele preţioase, rozul cu toate nuanţele lui şi turcoaz fac furori la nunţile anului 2012 *

În dimineaţa nunţii, mireasa şi mirele pot împărţi acelaşi scaun la coafor sau la salonul de înfrumuseţare. El, ca să-şi întindă părul cu placa şi să aibă o freză cu gel demnă de un fotomodel, ea, pentru o coafură ce n-a văzut Parisul, capitala modei. Un coc sofisticat, nişte împletituri pe care ar putea deveni invidioşi bijutierii artişti în filigran pot fi alternativa la banalizatele bucle. La cosmetică s-ar putea reîntâlni: mirele, pentru vreo mască şi un masaj relaxant, ea pentru un machiaj sofisticat sau îndrăzneţ, ba chiar şi pe măsuţa manichiuristei, doar degetele lor, pe care vor statornici verighetele vor fi vedetele „încoronate” ale zilei. Rochia de mireasă, odată îmbrăcată, este ea înseşi un spectacol, iar mirele trebuie să facă parte din aceeaşi poveste.

Poate fi basmul la care ea a visat de când era copilă şi desena pe caietul de mate modelul rochiei de mireasă ori poate fi povestea lui de stelist înfocat, care a transformat sala de petrecere în stadion – un scaun roşu, unul albastru, o inimă roşie una albastră - şi la final era cât pe-aici să-l bată pe DJ că n-avea maneaua cu „Steaua e numai una”. Noroc că-l îmbunaseră dansatoarele orientale cu o prestaţie demnă de un sultan, în vreme ce zâmbetul miresei devenise cam scrâşnit.

„Alice în Ţara Minunilor”, era una dintre temele preferate ale nunţilor în urmă cu câţiva ani. În vogă erau şi temele marine – asortate cu rochia de sirenă a miresei. Acum se poartă nunţile în tonuri de roz, fără a deveni piţiponceşti, sclipiri de diamant, şi chiar nunţile alb-negru, fără ca vreo umbră funestă să întunece din tonul fericit al evenimentului. Să nu vă surprindă dacă furatul miresei se transformă dintr-un prilej de „jecmănire” sau de umilire a mirelui, ci într-un moment unic în care mireasa îşi declară iubirea pentru cel ales, incendiind o inimă de foc pe Faleză. Ce se mai poartă în materie de nunţi vă spunem noim în continuare.

Citit 1310 ori Ultima modificare Vineri, 01 Iunie 2012 21:08

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.