Spectacole nautice costisitoare pe Dunăre

Spectacole nautice costisitoare pe Dunăre
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În fiecare weekend, Dunărea devine scena unor spectacole pe apă la care participă bărci cu sute de cai putere şi ski-jeturi care încântă mulţimea de pe mal. În dreptul restaurantului Libertatea, se dau adevărate reprezentaţii de virtuozitate pe apă, unii dintre spectatori aplaudând chiar reuşitele celor de pe apă. Sâmbătă seară, de exemplu, două bărci cu peste o sută de cai putere se învârteau în zonă, trecând cu viteze mari una pe lângă cealaltă, la distanţe infime, spre groaza unora dintre cei aflaţi pe mal. Mai mult, în urma celor două bărci, un personaj pe un ski-jet încerca să profite de valurile pe care le lăsau în urmă cele două motoare puternice. Din când în când, ski-jet-ul se apropia ameninţător de mal, proprietarul încercând să arunce câţiva stropi de apă peste spectatorii de ocazie.

Tot în weekend, pe Dunăre se pot vedea o mulţime de temerari care practică sporturi nautice. Chiar dacă jocurile nu sunt la nivelul celor de la mare, în ultima vreme au apărut şi la noi diverse persoane care se distrează pe skiuri nautice sau pe colaci, trase de bărci de mare viteză.

De altfel, Dunărea a devenit, în ultima vreme, terenul de distracţie favorit al celor cu bani. Pe lângă faptul că astfel de bărci sunt extrem de scumpe (30.000 - 40.000 de euro), o reprezentaţie de acest gen cu barca pe Dunăre înseamnă zeci de litri de benzină, care nu sunt chiar la îndemâna oricui.

Citit 2019 ori Ultima modificare Duminică, 15 Iulie 2012 16:17

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.