A cântat în faţa a 7.000 de spectatori - Maria Crăciun a deschis festivalul din Belarus

A cântat în faţa a 7.000 de spectatori - Maria Crăciun a deschis festivalul din Belarus
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Maria Crăciun a onorat invitaţia organizatorilor Festivalului „Slavianski Bazaar” de la Vitebsk, Belarus, între 12 şi 21 iulie. De la acest festival-concurs, Maria a revenit la Galaţi, în 2009, cu Marele Trofeu. Gălăţeanca a fost invitată, alături de deţinătorii trofeelor din anii precedenţi, la ceremonia de deschidere a festivalului, unde a cântat în faţa a 7.000 de spectatori. „Ceremonia de deschidere a avut loc în grandiosul amfiteatru ˝Summer Scene˝. Nu au lipsit preşedinţii din Belarus şi din Ucraina”, ne-a spus Cătălina Crăciun, mama Mariei.

Maria Crăciun a interpretat îngereşte (vă puteţi convinge, ascultând înregistrarea pe Youtube) ˝Ave Maria˝ lui Franz Schubert şi şlagărul internaţional „La vie en rose”, cu care a obţinut Premiul Juriului la Rai Uno, în anul 2011.

Gălăţeanca noastră a primit felicitările directorilor de festival Rodion Bass şi Antonina Salnikova, flori şi o invitaţie de preţ. „Directorul Filarmonicii Naţionale din Chişinau, Marian Stircea, i-a oferit Mariei o colaborare, respectiv, alcătuirea unui cântec cu care să se prezinte, în anul viitor, la Eurovision Junior", a adăugat Cătălina Crăciun.

Maria le mulţumeşte tuturor celor care i-au dat încredere şi au format-o pe drumul cântecului; în mod special maestrului Nicolae Caragia şi arhicunoscutului interpret Adrian Daminescu.

Citit 3763 ori Ultima modificare Luni, 30 Iulie 2012 09:19

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.