Vineri este Noaptea Devoratorilor de Publicitate la Galaţi

Vineri este Noaptea Devoratorilor de Publicitate la Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Teatrul Muzical "Nae Leonard" din Galaţi va găzdui, în noaptea de vineri spre sâmbătă, Noaptea Devoratorilor de Publicitate, singura selecție de spoturi publicitare din toată lumea, realizată de Jean Marie Boursicot. Evenimentul, adus în oraşul nostru de Flanco, va începe la ora 21.00 şi va dura opt ore, interval în care publicul va putea viziona 290 de reclame, dintre care 13 din România, şi va putea testa cele mai noi tehnologii.

"În acest an, Noaptea Devoratorilor de Publicitate nu mai este doar un spectacol de reclame, ci și un prilej pentru public să interacționeze cu noile tehnologii electro-IT. Publicul din Galați se va bucura de selecția celor mai reușite creații publicitare, iar în pauze va putea testa produse electronice și electrocasnice, menite să îi facă viața mai ușoară", a declarat Marina Zara, Marketing Director Flanco. Retailerul promite să anime atmosfera cu Microsoft Xbox 360 și Kinect Sensor.

Biletele la Noaptea Devoratorilor de Publicitate sunt disponibile la Teatrul Muzical "Nae Leonard", la preţul de 30 de lei.

Citit 2034 ori Ultima modificare Marți, 25 Septembrie 2012 23:17

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.