Alina Puşcaş se mărită până la sfârşitul anului!

Alina Puşcaş se mărită până la sfârşitul anului!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Alina Puşcaş, prezentatoarea emisiunilor „Te cunosc de undeva” şi „Top Chef” de la Antena 1, se va căsători civil până la sfârşitul anului cu Viktor, un cetăţean german. Cei doi au depus actele şi aşteaptă decizia autorităţilor. Alina şi-a ales deja modelul rochiei şi promite că va păstra tradiţia albului, dar va adapta totul pe gustul ei...

Alina Puşcaş spune că se va căsători civil cu iubitul ei, neamţul Viktor, până la sfârşitul acestui an. Cei doi au cetăţenii diferite şi, în acest sens, aşteaptă decizia finală a autorităţilor pentru a putea deveni legal o familie. Vor să facă acest pas până la sfârşitul anului, iar, dacă nu vor avea timp atunci, până la primăvară. Cât despre nuntă, Alina spune că nu va organiza o mare petrecere prea curând pentru că profesia nu îi acordă prea mult timp. “Nu vom face nuntă mare, pentru că nu avem timp. Eu sunt angrenată în proiectul «Top Chef» şi am pus foarte mult suflet în el, aşa că nu am cum să mă ocup de pregătirile necesare unei mari petreceri. O vom face când vom avea mai mult timp amândoi”, a declarat ea.

Actriţa şi-a ales deja modelul rochiei cu care se va înfăţişa în faţa ofiţerului Stării Civile. Nu va fi o rochiţă diafană, doar din mătase naturală, subţire şi lejeră, ci o creaţie cu aplicaţii de piele, capse şi ţinte metalice. “Mi-am ales ţinuta pe care o voi purta, va fi una Manuri by Manuela Pungan. Am fost sfătuită de Manuela să păstrez tradiţia albului, şi pentru că nu-mi doream să fie totuşi o ţinută clasică, am adăugat nişte accesorii foarte dragi mie şi stilului meu: ţinte, capse şi fâşii de piele. Aşadar, rochiţa va fi albă cu detalii de piele crem şi ţinte metalice", mărturiseşte actriţa.

sursa: agentiadepresamondena.ro

Citit 1783 ori Ultima modificare Luni, 12 Noiembrie 2012 11:46

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.