Cătălin Botezatu: Cel mai preţios cadou, donat în scop caritabil

Cătălin Botezatu: Cel mai preţios cadou, donat în scop caritabil
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cătălin Botezatu a luat decizia ca cel mai preţios cadou primit de ziua lui să fie donat în această seară, în scop caritabil, în cadrul evenimentuluii “Împreună pentru un zâmbet”, iniţiat de Mihaela Borcea şi cunoscutul nutriţionist italian Gianluca Mech.... Designerul şi-a aniversat împlinirea celor 46 de ani printr-o petrecere organizată sâmbăta trecută în club Bamboo, ocazie cu care a fost răsfăţat de prieteni cu multe cadouri, simbolice sau, deopotrivă, scumpe. În condiţiile în care destinul i-a rezervat o carieră înfloritoare şi un nivel de trai mulţumitor, Cătălin Botezatu îşi doreşte să îi ajute pe cei aflaţi în mare impas financiar şi se implică în proiectul “Împreună pentru un zâmbet”, mai mult decât a stabilit iniţial. Astfel, unul din cadourile preţioase primit cu ocazia zilei sale de naştere va fi oferit spre licitaţie în această seară, în cadrul cinei caritabile care va avea loc la Palatul Parlamentului. La evenimentul iniţiat de Mihaela Borcea şi cunoscutul nutriţionist italian Gianluca Mech, vor participa persoane publice din România şi din Italia. Scopul evenimentului este de a strânge fonduri pentru ajutorarea a şase familii sărace din Gogoşari, o localitate din judeţul Ialomiţa. Va fi o seară relaxantă, în cadrul căreia vor asculta muzică de calitate, vor socializa şi vor putea ajuta, la opţiunea fiecăruia, cazurile sociale care stau la baza acestui proiect. La eveniment vor cânta Sophia şi Luciana Martini. Vedetele invitate la evenimentul “Împreună pentru un zâmbet” vor putea ajuta şase familii aflate în situaţii limită.

1. Familia Susanu a fost dezbinată de un incendiu care le-a mistuit casa. Mama a plecat cu fata cea mare, lăsându-şi soţul alături de cei doi băieţi, în vârstă de trei şi opt ani. Bărbatul munceşte cu ziua, însă nu are bani să îi întreţină pe cei mici. Copiii au nevoie de îmbrăcăminte, încălţăminte, dar şi rechizite pentru şcoală, având în vedere că îşi doresc să studieze şi să se realizeze în viaţă.

2. Familia Stănescu este compusă din tatăl paralizat şi o fiică de 14 ani. Mama ei a murit, lăsându-i într-o situaţie critică. Adolescenta merge la şcoală, este o elevă foarte bună, însă suferă de depresie după ce şi-a pierdut mama. În afara orelor de curs, stă închisă în casă, într-o sărăcie şi mizerie cruntă, şi refuză să comunice cu cei din jur. Se pare că tânăra ar avea nevoie de consiliere psihologică pentru a se putea pune pe picioare şi a-şi găsi un rost în viaţă. În plus, are nevoie de îmbrăcăminte, încălţăminte, rechizite şcolare şi alimente.

3. Familia Butnariu are patru copii. Mama prezintă un retard mintal, iar tatăl este cel care este nevoit să îi întreţină pe toţi muncind cu ziua pe unde apucă. În lipsa lui, băiatul cel mare, în vârstă de 11 ani, are grijă de mama şi de fraţii lui cei mici. Cu toţii au nevoie de îmbrăcăminte, încălţăminte, rechizite şcolare şi alimente.

4. Familia Amuza are doi copii. În ciuda eforturilor, părinţii nu şi-au găsit în ultimii doi ani un loc de muncă. Trăiesc cu toţii din ajutoare sociale. Copiii, o fetiţă de patru ani şi un băiat de 14 ani, au nevoie de haine şi încălţăminte, precum şi de un frigider în care să îşi conserve mâncarea de zi cu zi.

5. Soţii Mierlea au patru copii, trei fete şi un băiat, cu vârsta cuprinsă între trei şi opt ani. Cu toţii au nevoie de îmbrăcăminte, încălţăminte, rechizite şcolare şi alimente, având în vedere ca părinţii câştigă cât abia să poată mânca zilnic câte ceva pentru a nu muri de foame.

6. Familia Pleavă este compusă dintr-un tată văduv şi un singur fiu, Petrişor, în vârstă de 14 ani. Cei doi abia dacă se descurcă cu banii pe care bărbatul îi câştiga din munca zilnică prost plătită. El speră că adolescentul să poată să îşi termine studiile pentru a putea avea apoi un loc de muncă.

În urma evenimentului “Împreună pentru un zâmbet”, cei trei iniţiatori, Gianluca Mech, Mihaela Borcea şi Cătălin Botezatu, vor merge personal să cumpere toate cele necesare şi să le doneze familiilor nevoiaşe. Ei speră că la eveniment să ia parte cât mai mulţi colegi din showbiz care le fie alături în acest demers lăudabil.

Sursa: agentiadepresamondena.ro

Citit 1638 ori Ultima modificare Vineri, 07 Decembrie 2012 17:08

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.