Ora de cocktail - Caipirossa

Ora de cocktail - Caipirossa
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Iată o băutură, Caipirossa, a cărei culoare atrage privirile, o băutură aromată şi foarte plăcută la gust. Se recomandă a fi consumată încet şi mestecând continuu în pahar pentru ca zahărul şi gheaţa să se topească.

Caipirossa

- Ingrediente: cachaca - 40 ml, căpşuni - 2 fructe tăiate bucăţi mici, lime - jumătate dintr-un fruct, sirop de zahăr - o linguriţă, piure de căpşuni - o linguriţă, gheaţă pisată.

- Decor - căpşună, paie

- Mod de preparare: se pune jumătatea de lime tăiată în bucăţele mici pe fundul paharului old fashioned. Se toarnă zahărul peste lime şi se strivesc împreună cu un mudler (pisălog), apoi se adaugă piureul de căpşuni şi se amestecă, se umple paharul cu greaţă pisată şi cu bucăţile de căpşune, se toarnă cachaca. Se amestecă totul cu o lingură de bar.

Această băutură o puteţi servi pe terasă la Club Planet, cocktailul a fost făcut de Petru Chetraru, barman profesionist, şi consemnat de Dan Ghioc - bar manager, absolvent Absolut Akademi Sweden.

Citit 955 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.