Gălăţeanul Florin Ristei, în cursa spre Suedia - Votaţi FreeStay în finala Eurovision!

Gălăţeanul Florin Ristei, în cursa spre Suedia  - Votaţi FreeStay în finala Eurovision!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

*  „Din câte ştiu, se cheamă Eurovision Song Contest şi nu «Eurovision vedete contest» sau «Eurovision barfe contest», deci e un concurs unde ar trebui să primeze muzica, şi nu circul”, a declarat trupa FreeStay pe site-ul Eurovision Romania


Fie că mai oftaţi încă după „Dana, colega mea”, fie că aveţi sau nu „Criminal Mind”, sâmbătă, 9 martie, nu sunteţi gălăţeni adevăraţi dacă nu vă susţineţi gălăţeanul în Finala Eurovision România: pe Florin Ristei. Tot ce aveţi de făcut este să urmăriţi transmisia show-ului pe TVR1 sau pe http://eurovision.tvr.ro/ , sâmbătă, de la ora 21.00 şi să votaţi 03, numărul cu care FreeStay, adică proiectul de revenire a lui Florin Ristei pe piaţa muzicală, intră în concurs!

Vă reamintim că Florin şi-a început activitatea artistică pe când era elev în clasa a V-a, la Şcoala nr. 10, participând la concursuri naţionale şi internaţionale unde a fost premiat de mai multe ori. A absolvit ca şef de promoţie Şcoala populară de Artă, secţia canto, şi a studiat 12 ani vioara, pianul şi chitara. În 2000 a fost remarcat de Casa de discuri Roton, începând activitatea în trupa „Amicii”, unde a cucerit inimile tuturor cu piesa „Dana”. După cei şapte ani petrecuţi a solist în trupa „Marfar”, şi s-a perfecţionat ca artist, a simţit nevoia să pornească pe propriul drum întemeind împreună cu Şerban, clăparul de la „Marfar”, trupa - FreeStay. Florin nu este doar un artist talentat şi carismatic, ci şi masterand la Universitatea Bucureşti Secţia Producţie Multimedia şi Audio-Video.

Competiţie dificilă

Să nu ne ascundem după degete, Florin intră în lupta pentru Eurovision cu nume grele ale muzicii – Luminiţa Anghel, Elena Cârstea, cu artişti din noul val – Andrei Leonte, Narcis Ianău sau Cezar, dar şi cu apariţii muzicale insolite precum Robert Turcescu. Ce are FreeStay şi nu au ceilalţi? „Spre deosebire de alţi artişti, mai mult sau mai puţin participanţi la acest concurs, noi nu ne bazăm pe povesti telenovelistice sau scamatorii ieftine. Faptul că trupa nu a ieşit de multa vreme pe piaţă înseamnă ca nu ne bazăm nici pe imaginea creata în ani de expunere prin presă sau pe sticlă, ci ca ne bazăm de fapt pe: MUZICĂ. Din câte ştiu, se cheamă Eurovision Song Contest şi nu «Eurovision vedete contest» sau «Eurovision bârfe contest» sau «Eurovision cine e mai cunoscut contest», deci e un concurs unde ar trebui sa primeze muzica, şi nu circul”, a declarat FreeStay pe site-ul Eurovision Romania, răspunzând fanilor la întrebări adresate pe Facebook. Aşa să fie, să primeze muzica şi nu circul! Votaţi 03, votaţi FreeStay!

 

Citit 1575 ori Ultima modificare Vineri, 08 Martie 2013 11:09

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.