Anca Serea mărturiseşte că nu a făcut compromisuri negative în carieră

Anca Serea mărturiseşte că nu a făcut compromisuri negative în carieră
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Anca Serea, prezentatoarea rubricii Focus Sport de la Prima TV, este considerată una dintre cele mai frumoase femei din România. Şi pe bună dreptate! Atrage privirile tuturor prin fiecare apariţie publică, afişând mereu un look impecabil şi ţinute care mai de care mai elegante. Cu toate că nu a avut o viaţă lipsită de momente grele, în prezent Anca este fericita mămică a trei copii absolut minunaţi şi trăieşte o frumoasă poveste de iubire cu Adi Sînă (Akcent).

În apropierea sărbătorii Paştelui, Anca Serea recunoaşte că, deşi nu ţine post, alimentaţia ei nu include prea des produse de origine animală. „Spre ruşinea mea, pentru că nu e bine să minţim în această privinţă, de câţiva ani încoace nu mai ţin post. Dar eu oricum nu prea mănânc produse de origine animală, cu excepţia laptelui şi a brânzei”, a dezvăluit vedeta tv.

Anca îşi răsfaţă micuţii în fiecare an cu hăinuţe noi pe care le achiziţionează special pentru prima zi de Paşte. Mai mult decât atât, încearcă să le insufle copiilor ei o tradiţie pe care o ţine minte din perioada propriei copilării, de la mama şi bunica ei. „Bunica şi mama mea m-au învăţat ca primul lucru pe care îl fac dimineaţa în prima zi de Paşte să fie spălatul pe faţă cu apă extraordinar de rece. În bolul cu apă puneau bănuţi de argint pe care îi avea bunica mea, dar şi ouă roşii. Aceasta este o purificare a trupului şi semnifică un an roditor, sănătos şi bogat. Este o tradiţie pe care le-am insuflat-o şi eu mai departe copiilor mei şi pe care an de an o respectăm cu sfinţenie. În plus, în fiecare an le cumpăr celor mici hăinuţe noi pentru Paşte”, continuă prezentatoarea rubricii Focus Sport de la Prima TV.

Ca orice femeie, Anca este pasionată de shopping. Adoră accesoriile, dar spune că de la un timp încoace este destul de cumpătată atunci când vine vorba despre a cheltui sume foarte mari pe vestimentaţie. „Nu mi se întâmplă să depăşesc bugetul alocat pentru shopping, dar trebuie să recunosc că atunci când pur şi simplu visez la un anumit obiect (în special accesorii), fac toate eforturile din lume pentru a mi-l achiziţiona. În general sunt destul de cumpătată şi nu mai am mania cumpărăturilor exagerate, mai ales de la un timp încoace”, mărturiseşte ea.

Nu crede în superstiţii şi este de părere că tot ceea ce ni se întâmplă porneşte de la stările noastre de spirit, stări pe care singuri ni le insuflăm, după părerea Ancăi. „Deşi nu prea am superstiţii, atunci când o pisică neagră îmi taie calea, mă gândesc că s-ar putea ca ceva să nu meargă bine. Asta cu toate că pisica neagră nu mi-a prevestit niciodată un eveniment neplăcut! Cred că stările acestea ni le inducem singuri - şi de bună dispoziţie, şi de noroc, şi de zi bună sau mai puţin bună. Totul ţine de starea noastră de spirit”, declară vedeta.

Este o femeie extrem de ocupată, dar nu renunţă niciodată la un ritual de relaxare pe care ea şi iubitul ei, Adi Sînă, şi l-au format în timp. „Am o formă de relaxare care este la îndemâna oricui şi pe care o recomand tuturor! După ce luăm cina şi culcăm copiii, întotdeauna, indiferent de cât de târziu este sau cât de obosiţi suntem, umplu o cadă cu apă şi uleiuri aromatice, iar aşa se încheie toate serile noastre. Fac acest lucru de foarte mulţi ani şi este ceva care mă relaxează şi mă face să mă simt mai curată, mai liniştită, mai încărcată de energie”, adaugă Anca Serea.

Anca se consideră norocoasă pentru că a reuşit să ajungă acolo unde şi-a dorit, fără a trebui să facă anumite compromisuri cu conotaţie negativă, ci s-a limitat la cele „normale” pe care majoritatea oamenilor sunt nevoiţi să le facă zi de zi. „Eu nu spun niciodată ‚niciodată’. Din principiu. Pentru mine este un compromis şi faptul că plec de acasă şi nu îmi văd copiii câteva ore. Ăsta e un compromis mic pe care îl fac aproape zilnic. În ceea ce priveşte compromisurile acelea cu conotaţie negativă, nu am fost nevoită să le fac pentru că viaţa a fost generoasă cu mine şi nu am fost pusă în situaţii neplăcute”, povesteşte frumoasa vedetă tv.

O femeie puternică şi extrem de ambiţioasă, Anca dezvăluie că a luat din prima examenul auto, după o pregătire intensă în prealabil. Se declară o şoferiţă vitezomană, dar foarte responsabilă, în special atunci când îi are pe cei mici alături. „Am luat din prima carnetul de şofer, chiar cu un punctaj maxim. Am învăţat mult, vreme de doi ani de zile fiindcă mă ambiţionasem să îl iau. Acum sunt un şofer vitezoman, dar doar atunci când nu sunt cu copiii. Am o maşină puternică, iar asta mă ajută. Îmi place tare mult să şofez şi până acum nu am avut niciun fel de incidente neplăcute în trafic”, explică Anca Serea.

Citit 2078 ori Ultima modificare Vineri, 19 Aprilie 2013 16:27

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.