VIDEO/ „Cel mai bun moment din istoria Vocii României” - Smiley şi Marius Moga s-au luptat pentru gălăţeanul Adrian Nour
Foto: Foto: Pro TV

VIDEO/ „Cel mai bun moment din istoria Vocii României” - Smiley şi Marius Moga s-au luptat pentru gălăţeanul Adrian Nour
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Sub bagheta lui Horia Brenciu, artistul gălăţean Adrian Nour în duel cu Ana Maria Mirică a oferit, sâmbătă seara, la Pro Tv, cel mai bun moment din istoria showului „Vocea României” * Smiley şi Marius Moga s-au luptat între ei pentru a-l salva pe talentatul artist gălăţean


„Spirit ludic, sânge fierbinte – Adrian Nour”, cu o asemenea prezentare de zile mari, singurul gălăţean calificat la „Vocea României” a intrat în ring pentru a se duela vocal cu Ana Maria Mirică un „cutremurător talent”. Cei doi au cântat senzaţional piesa Corinei Chiriac „Inima ta” şi au făcut un spectacol extraordinar jucându-şi cu măiestrie rolurile de iubiţi puşi pe harţă. Interpretarea lor l-a făcut pe Brenciu să se ridice în picioare şi să râdă cu lacrimi, iar la final, nici Smiley n-a mai rezistat să stea pe scaun.
„Este cel mai bun moment din istoria Vocii României”, a exclamat pe bună dreptate Şerban Cazan, Randi, mărturisind că se simte onorat că a asistat la spectacolul perfect. „Eu n-am plâns niciodată la Vocea României şi nici nu vreau să plâng! Sunteţi adorabili amândoi şi vă iubesc şi v-aş lua la mine acasă să-mi cântaţi nonstop”, le-a spus Monica Anghel, co-antrenoarea din echipa lui Brenciu. Misiunea lui Horia Brenciu de a-l alege pe doar unul dintre cei doi protagonişti ai momentului, pentru a merge mai departe în concurs, a fost extrem de dificilă, dar până la urmă a decis să o păstreze pe Ana Maria.
Revanşa
Şansa i-a surâs, însă, şi lui Adrian Nour. Conform regulamentului de concurs, el putea fi salvat dacă unul dintre ceilalţi membri titulari ai juriului – Loredana, Smiley sau Moga - îi oferea un loc în echipa sa. În mai puţin de o secundă, Marius Moga a şi apăsat butonul „Te vreau în echipa mea”, iar o secundă mai târziu, Smiley a făcut acelaşi lucru. „Îmi place foarte mult felul în care cânţi, felul în care interpretezi, şi am apăsat butonul pentru că eu cred în a doua şansă; şi nu în a doua şansă pentru tine, cât cred în a doua şansă pentru mine! Îmi pare rău că nu m-am întors atunci când ai cântat la audiţiile pe nevăzute şi sper să ne acorzi a doua şansă şi să vii în echipa noastră!”. „Te-ai pregătit toată viaţa să transmiţi emoţie cu tot corpul nu doar cu vocea”, i-a spus Moga, părând şi el să regrete că la audiţii nu s-a întors. Până la urmă, Adrian Nour l-a ales drept antrenor vocal pe Smiley, mărturisind că decizia n-a fost una uşoară.
Vă reamintim că Adrian Nour face parte dintre absolvenţii primei promoţii ai Facultăţii de Arte, Secţia Actorie, din cadrul Universităţii "Dunărea de Jos" din Galaţi. În prezent colaborează cu mai multe teatre din Bucureşti, este, de ani buni, membru al companiei conduse de Dan Puric. Ocazional, este dansator de step şi, mai nou, dansator în spectacole de teatru-dans contemporan. Actorul a jucat şi pe scena Dramaticului gălăţean, în 2003, rolul lui Tache din „O noapte furtunoasă”, în regia lui Dan Tudor.
Îi ţinem pumnii şi îi dorim să ajungă cât mai departe la „Vocea României”!Citit 5185 ori Ultima modificare Duminică, 17 Noiembrie 2013 10:49

2 comentarii

 • postat de fost ascultator din Galati
  Vineri, 22 Noiembrie 2013 22:17
  92.82.176.***
  Bravo, Adriane. Te cunosc de mult ( de prin 2003 cand ne incantai cu raposatul Puiu Cretu), te stiu un luptator si sunt convinsa ca intr-o zi, lupta ta va merita. Multa rabdare si putere. Fanii tai, din vremea aceea, sunt si acum alaturi de tine si familia ta. Bafta.
  0
  1
  Raportează
 • postat de Bine că merg mai departe împreună, ați fost amândoi excelenți. Bravo !!!
  Duminică, 17 Noiembrie 2013 20:21
  109.98.108.***
  Bravo tată, un cuplet, un duet excelent, amândoi foarte buni, alegerea fiind aleatoare. Ați făcut împreună un spectacol adevărat și bine că merg împreună mai departe, oricine din cei doi dacă ieșea din concurs era o pierdere, deci tot răul spre bine, ne vedem mai departe în următoarea etapă. Bravo !!!
  0
  12
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.