VIDEO/ Începe marea bătălie a vocilor: Florin Ristei şi Eliza Bunu, în Galele X Factor

VIDEO/ Începe marea bătălie a vocilor: Florin Ristei şi Eliza Bunu, în Galele X Factor
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Gălăţeanul Florin Ristei l-a lăsat fără cuvinte pe vorbăreţul actor Mihai Bendeac * Pentru că a vrut-o mai sexy, Mihaela Rădulescu i-a tăiat rochia tecucencei Eliza Bunu


Gălăţeanul Florin Ristei şi tecuceanca Eliza Bunu au reuşit performanţa extraordinară de a se califica - din sutele de voci care şi-au încercat norocul - între cei 15 finalişti care, începând de duminica viitoare, se vor duela în Galele live ale X Factor, pe Antena1.

Fiert în suc propriu

„Sunt un fan al lui Florin Ristei. Domnule, mie cel mai mult îmi place când rămân fără cuvinte. Atunci înseamnă că am avut în faţa mea un artist mare. Bravo!", a fost tot ce a mai putut spune actorul Mihai Bendeac, după ce l-a ascultat pe Florin Ristei cântând piesa lui Bruno Mars - „When I was your man”. Delia, din echipa căreia face parte Florin, a încercat să nu pară prea impresionată, chit că îl sorbea din priviri. Deşi părea singurul concurent nonşalant care îşi aştepta verdictul, Delia nu l-a scutit de o păcăleală numai bună să-l fiarbă la foc domol. S-a jucat cu mintea lui şi i-a dat de înţeles că drumul lui la X Factor s-a oprit, că se poate întoarce mai departe la trupa lui, „FreeStay”, pentru ca apoi să-l întoarcă din drum şi să-i dea vestea cea mare: va intra în galele live ale competiţiei.

„Bruiaj” şi-o foarfecă

„Ştii că ai o parteneră frumoasă?”, a fost prima întrebare adresată de Mihaela Rădulescu lui Rareş Raicu, rapperul care formează trupa „Bruiaj” împreună cu Eliza Bunu. Rareş şi Eliza au mărturisit că sunt doar prieteni, dar antrenorul lor, Cheloo, a ţinut să-i avertizeze: „Dacă mergeţi mai departe şi schimbaţi inele, vă fac zebre”. Piesa lor, „Nimeni pe drum”, a trupei „Spin”, a sunat perfect. Şi Mihaela Rădulescu a fost vizibil impresionată de prestaţia lor artistică, nu şi de rochia lungă şi largă a Elizei, care i s-a părut prea cuminte: „Vreau şi eu să văd un crac, un decolteu!”, a punctat diva şi, înarmată cu un foarfece, i-a făcut Elizei un ditamai şliţul, pe cusătură. La final, Cheloo i-a pus pe jar: „Sunt pregătit să renunţ la tine - i-a zis lui Rareş. Eliza merge mai departe, cu alt băiat, din altă trupă!”. Realmente dezamăgiţi de situaţie, cei doi componenţi ai trupei Bruiaj au primit vestea adevărată: „Mergeţi în gale!”. „Să-i spui lui Cheloo că-l iubesc!”, a venit, prin telefon, replica de la mama Elizei.

Baftă Eliza, succes Florin!

Citit 1960 ori Ultima modificare Luni, 18 Noiembrie 2013 17:13

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.