(VIDEO) Explozie de talent şi energie la Galele X Factor / Florin Ristei şi "Bruiaj" merg mai departe

(VIDEO) Explozie de talent şi energie la Galele X Factor / Florin Ristei şi "Bruiaj" merg mai departe
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Ridicat şi purtat pe braţe de dansatoare, gălăţeanul Florin Ristei a fost primul concurent din echipa Deliei salvat de votul publicului X Factor * Cu un picior în ghips, dar cu o energie vulcanică, tecuceanca Eliza Bunu, componentă a trupei „Bruiaj”, a fost prima în topul preferinţelor telespectatorilor


Prima seară a Galelor Live X Factor a fost una de succes pentru gălăţeanul Florin Ristei şi pentru tecuceanca Eliza Bunu, pentru că au trecut fără emoţii în etapa următoare. Prestaţiile lor artistice au fost la înălţime.

Dacă tot ajunge rar acasă, la Galaţi, Florin Ristei a luat cu el şi „X Factor”, telespectatorii având astfel ocazia să-i cunoască familia, dar şi să vadă Faleza Dunării. Florin a mărturisit că fără eforturile susţinute ale fratelui şi ale mamei - n-a existat weekend, de la vârsta de 11 ani, să nu meargă cu el la Bucureşti - n-ar fi fost artistul de azi! N-a fost un copil-vedetă, ci unul obişnuit, dar „Colega Dana” l-a făcut să-i cucerească pe toţi. Pe scena X Factor, Florin a transmis bucuria de a cânta interpretând extraordinar „Locked Out of Heaven”, la finalul momentului fiind ridicat în braţe de dansatoarele sexy. „Bravo! Eşti pe bune un artist complet!”, i-a spus Dan Bittman. „Eu te văd şi te simt aproape câştigător… N-ar trebui să zic chestia asta”, a luat-o gura pe dinainte pe Delia. Votul publicului l-a trimis mai departe în cursă în Galele Live X Factor.

„Jump Around!”, cu un picior în ghips

Într-un picior, aşa a ţopăit în timp ce cânta în forţă şi cu talent „Jump Around” tecuceanca Eliza Bunu, care formează împreună cu rapperul Rareş Raicu trupa „Bruiaj”. Eliza a ajuns cu un picior în ghips din cauza unei căzături la metrou, dar asta n-a împiedicat-o să fie un vulcan de energie şi să facă spectacol. Moartea mult prea timpurie a fratelui şi plecarea la muncă în Italia a tatălui ei sunt poveri grele pentru sufletul oricui, dar mai ales pentru o inimă sensibilă de artist. Eliza a mărturisit că îşi simte colegul de trupă ca pe un frate. Iar „Bruiaj”, trupa lor, este pariul antrenorului lor, Cheloo, la X Factor. Un pariu câştigat, am spune noi, pentru că prestaţia celor doi a ridicat sala în picioare şi a făcut publicul de acasă să-i voteze şi să-i trimită în etapa următoare.

Le dorim Elizei Bunu şi lui Florin Ristei succes la X Factor!

Citit 1811 ori Ultima modificare Luni, 25 Noiembrie 2013 19:06

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.