Mihaela Rădulescu - „Bătută” de dragul artei!

Mihaela Rădulescu - „Bătută” de dragul artei!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Mihaela Rădulescu apare lovită brutal de un bărbat în noul videoclip al trupei Taxi. „Tăcerea din ochi” vorbeşte despre violenţa la care sunt supuse multe femei din România, vedeta dorind ca prin această apariţie să le convingă pe românce să nu se lase victime ale actelor nesăbuite ale bărbaţilor din viaţa lor.

Mihaela Rădulescu se implică într-o campanie de luptă împotriva violenţei domestice şi, pentru a avea un impact şi mai puternic, s-a lăsat „bătută” în noul videoclip al trupei Taxi.

Vedeta apare nemachiată în noua producţie, speriată, debusolată, controlată de bărbatul care îşi revarsă frustrările lovind-o cu brutalitate.

Este doar una din ipostazele în care se pot regăsi sute de mii de femei, poate milioane din România.

„Dacă trăiţi un asemenea coşmar sau dacă ştiţi vreo femeie pe care o bate vreun gunoi de bărbat, încercaţi orice ca să opriţi nenorocirea. N-am trăit o asemenea experienţă şi n-am avut nici în familie astfel de cazuri, din fericire. Dar ştiu femei în această situaţie şi pe unele le-am ajutat personal să-şi schimbe viaţa. Asta trebuie să facem toţi, de pe margine…..”, s-a confesat Mihaela Rădulescu pe Facebook.

La început, vedeta şi-a folosit pagina personala de Facebook ce a devenit „urmărită” de peste 100.000 de „followeri”. Ulterior, Mihaela şi-a creat o pagină oficială de „like” ce a fost apreciată până în prezent de peste 50.000 de oameni.

Acest succes a impresionat-o pe vedetă în condiţiile în care nu se află la cârma niciunei emisiuni TV sau a unui proiect de mare anvergură în România.

“Mulţumesc pentru cele peste 50.000 de like-uri pe pagina publică. Am activat-o real acum trei luni, aşa că daţi-mi voie să mă minunez de performanţă şi să vă rămân datoare! Nu am nicio emisiune la tv, nu am concerte pe nicio scenă. Nu am emisiune la radio şi nu scriu răutăţi – de-aia mi se pare grozav că am ajuns la un număr atât de mare şi rotund…. Sper să rămânem mereu în această comunicare simplă şi directă şi să ne hrănim reciproc cu energie bună, zilnic”, a scris Mihaela Rădulescu pe pagina ei de Facebook, acolo unde îşi susţine şi campania de luptă împotriva violenţei domestice.

Citit 1182 ori Ultima modificare Vineri, 29 Noiembrie 2013 16:56

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.