Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
1 comentariu

* După momentul de step cu care Nour şi-a întregit spectacolul, Marius Moga l-a numit „Adrian Happy Feet”


„Omul acesta e total ca spectacol”, mărturisea cu entuziasm Smiley, înainte ca gălăţeanul Adrian Nour să urce pe scenă la „Vocea României”, sâmbătă, în cea de-a treia seară live a concursului. Adrian Nour a transformat interpretarea piesei "Buona sera, signorina" într-un spectacol personal şi total, compus din teatru, dans şi muzică. A cântat perfect şi a dansat alături de balerinii Pro Tv, ba, mai mult, a oferit chiar în mijlocul piesei un excepţional moment de step. Ca de obicei, Smiley şi Horia Brenciu - actualul şi, respectiv, fostul său antrenor - l-au aplaudat în picioare, la final.
Vorbăreţul Brenciu a rămas, se pare, fără cuvinte, mărginindu-se să spună: „Dragă Adrian Nour, fe-li-ci-tări!”. „Ai făcut un super-show în seara asta, ca de obicei! M-aş fi aşteptat să ai o piesă puţin mai dificilă vocal, dar asta nu înseamnă că nu ne-ai bucurat cu prezenţa ta minunată!”, a fost părerea Loredanei. „Pot să-ţi zic Adrian Happy Feet”, a spus Marius Moga, făcând aluzie la celebrul desen animat cu pinguinul dansator de step. „Da, nu e o piesă dificilă, dar ce faci tu mi se pare dificil, că îi dai greutate. Cred că eşti om de spectacol şi de live şi acolo ţi-e locul. Unde vin oamenii şi se bucură că timp de o oră - două, i-ai dus în altă lume, în lumea ta! Bravo!”, a conchis Moga. Smiley era mai mult decât mândru de elevul său: „Doamnelor şi domnilor, vi-l prezint pe Adrian Nour, de meserie artist şi se vede din cap până-n picioare, şi pe interior, şi pe exterior. Cred că se vede cu ochiul liber, nu trebuie să fii un cunoscător să-ţi dai seama că avem în faţa noastră un artist total şi mă bucur foarte tare că faci parte din echipa mea, mă bucur foarte tare că te văd pe scenă, că am ocazia asta!”.
Nu e de mirare că Smiley a decis să meargă mai departe în concurs cu „artistul Adrian Nour”, care a intrat astfel în rândul celor opt concurenţi ce vor participa sâmbăta viitoare la semifinala concursului. Îi ţinem pumnii şi aşteptăm cu nerăbdare următorul show marca Adrian Nour!

Citit 1669 ori Ultima modificare Duminică, 15 Decembrie 2013 11:48

1 comentariu

  • postat de Bravo, ai talent, acum este mai bine...ai nevoie și de o coregrafie pe step mai lung. Luni, 16 Decembrie 2013 00:07 92.86.70.*** Link la comentariu
    0
    4

    Bravo, ai voce și mai ales joc de scenă, așii din mânecă scoși ce te avantajează printr-o coregrafie bună aranjată pe scenă. Cred că în finală este bine să mergi pe o melodie bună combinată cu step mai lung ce interferează cu ritmicitatea melodiei sau ceva Cântând în ploaie, dacă scena și coregrafii te ajută. Oricum, mizează pe cucerirea publicului, scena, mișcarea, coregrafia, stepul prinde bine la public, este un spectacol până la urmă și publicul asta vrea, un fel de Eurovision, voce mai puțin, scenă, spectacol, să pună mâna pe telefon să fi votat, cam ăsta-i formatul emisiunii la final, show total de final. Baftă !!!

    Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.