Crina Abrudan: Adevărul despre "demisia" de la Antena

Crina Abrudan: Adevărul despre "demisia" de la Antena
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Crina Abrudan infirmă zvonurile cum că şi-ar fi dat demisia de la Antena 1 şi spune că este încă angajata postului şi, deşi nu mai prezintă jurnalele de ştiri sportive, încă aşteaptă oferte ca să simtă că evoluează în carieră. Aşteptările prezentatoarei vin şi pe fondul faptului că aceasta şi-a dovedit, de-a lungul timpului, fidelitatea faţă de postul TV.

Crina Abrudan nu a privit, se pare, cu ochi buni avansarea Geaninei Ilieş de la postul de prezentatoare de ştiri sportive la cel de prezentatoare a jurnalelor de ştiri de weekend. Mai veche în trustul din Băneasa decât Ilieş, Crina a considerat că ar fi fost firesc să primească ea această propunere de a avansa în carieră, mai ales că îşi dorea acest lucru de mult timp. Din păcate, văzând cum mai nou-venita a fost privilegiată de şefi, Abrudan a intrat, se pare, într-o perioadă de depresie, accentuată şi de despărţirea de iubitul ei, Gabi Popescu. Şi cum o „nenorocire” nu vine niciodată singură, jurnalele de ştiri sportive s-au împuţinat considerabil, astfel că în prezent se vede fără niciun proiect pe TV. Crina recunoaşte că a încheiat colaborarea cu departamentul Sport, dar că este încă angajata trustului şi spune că aşteaptă să primească noi oferte de a prezenta o emisiune sau un jurnal de ştiri la Antena 1, mai ales că a dovedit că este fidelă postului la care lucrează de atât timp.

“N-am fost dată afară, n-am plecat, sunt în continuare angajata Antenei 1. În ultimul an, activitatea la sport s-a restrâns foarte mult. Se spune că am fost angajata GSPTV, nu e adevărat! Periodic, prezentam şi noi, de la Antena 1, ştiri la GSPTV. S-au scos şi acolo jurnalele live. În aceste condiţii, îmi doresc şi eu să evoluez din punct de vedere profesional. Nu prea mai aveam unde să evoluez dacă sportul şi-a restrâns considerabil activitatea. E adevărat că s-a încheiat colaborarea mea cu departamentul Sport, dar e poveste de vreo două luni de zile. Eu de un an de zile le spun că nu-mi mai găsesc locul aici, nu mai sunt jurnale mari la sport, nu mai erau provocări şi, pur si simplu, nu mă mai simţeam bine la locul de muncă. În ultima vreme nu am mers cu plăcere la job pentru că nu mai aveam nicio satisfacţie. Pot mai mult şi vreau mai mult, acum e prea puţin pentru mine!”, a declarat ea.

Sursa: agentiadepresamondena.ro

Citit 5280 ori Ultima modificare Vineri, 13 Decembrie 2013 19:40

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.