Pufu – vedeta noastră

Pufu – vedeta noastră
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Echilibrista pe două lăbuţe, căţeluşa bishon maltez Pufu, este învingătoarea concursului on-line „Şi eu vreau să fiu vedetă” – ediţia I, competiţie organizată de „Viaţa liberă” şi Fundaţia „ROLDA”.

Pufu a fost prima în topul simpatiilor şi a înregistrat cele mai multe voturi valide. Pe domnişoara bichon au susţinut-o cu voturi nu numai prietenii familiei Tutulan, ci şi siderurgiştii gălăţeni, colegii stăpânului său.

Vineri, bishoniţa noastră a devenit eroina unui minipictorial, şi şi-a primit diploma de vedetă veritabilă. Domnişoara Cristina Tutulan, stăpâna ei, ne-a acordat un scurt interviu pentru că, timidă, Pufu şi-a lăsat PR-ul să vorbească.

La vârsta fragedă de opt luni, Pufu are deja experienţa a două concursuri pentru animăluţe. Pe primul, organizat de un post de radio, nu l-a câştigat, dar iată, acum e vedetă cu acte în regulă.

Pufu este frumuşică-foc, foarte prietenoasă, sociabilă şi cuminte. Fiind o domnişoară bine crescută, nu roade papuci şi nu strică nimic prin casă.

Cea mai mare poznă pe care a făcut-o a fost să sară în Dunăre şi să facă o baie nocturnă în apa rece ca gheaţa. Era luna februarie! Povestea s-a întâmplat în timpul unei plimbări pe faleză, excursii pe care căţeluşa le adoră. Din fericire, stăpânul ei a fost scutit de o răceală pe care sigur ar fi riscat-o dacă s-ar fi aruncat după ea în apă. Pufu s-a întors din Dunăre înainte ca stăpânul, îngrozit, să sară după ea.

După cum am aflat, Pufu este foarte sensibilă, iar când rămâne singură acasă, stă cu inima la gât aşteptându-şi stăpânii. Pufu are o familie aleasă. Mama e franţuzoaică, tatăl este italian, stabiliţi în România, în consecinţă, vedeta noastră latră în trei limbi. În scopul bunei cooperări internaţionale, Pufu ar trebui să-şi găsească un iubit american, nu?

Să nu uităm că Pufu a primit pe lângă statutul de vedetă şi un dar din partea Fundaţiei Rolda, în valoare de 100 de lei. Ea a avut dreptul să aleagă ce-şi doreşte – în limita sumei de 100 de lei – din cabinetul veterinar al dr. Cornel Gingăraşu.

A optat pentru un coşuleţ mare, roşu, în care să facă nani pentru că vechiul coş a devenit neîncăpător, un pieptene care s-o facă şi mai frumoasă decât e şi o minge cu care să se joace.

Punct, şi de la capăt!

Şi dacă tot s-a încheiat o ediţie a concursului nostru on-line, „Şi eu vreau să fiu vedetă”, vă aşteptăm la cea de-a doua. Este suficient să trimiteţi pe adresa de mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. o fotografie cât mai nostimă cu favoritul dumneavoastră. Pozele vor fi postate pe site-ul www.viata-libera.ro.

Votul on-line va începe din 22 aprilie şi se va încheia pe 30 aprilie. Succes!

Citit 1165 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.