Cozonaci ca la mama acasă

Cozonaci ca la mama acasă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cofetăria "Dragoş Roşu" se pregăteşte de sărbătorile pascale cu multe bunătăţi. Ca în fiecare an, în această perioadă, cofetăria miroase ca la mama acasă a cozonaci.

„Facem cozonaci cu diferite umpluturi, dar folosim, ca şi la torturi, doar ingrediente naturale. Nu folosim coloranţi, E-uri sau aditivi. Nu vrem să ne dezamăgim clienţii, ci să le venim în ajutor cu un cozonac de calitate”, ne-a spus doamna Liuba Roşu, directoarea cofetăriei.

Cei care nu vor să se chinuie să facă acasă cozonaci trebuie să meargă din timp la "Dragoş Roşu" să îşi facă comandă pentru a fi siguri că în ziua de Paşti vor avea tot ce e mai bun pe masă.

Chiar dacă în aceste zile cozonacul este la putere, la Dragoş Roşu nu au fost uitate nici torturile sau prăjiturile.

„Avem mulţi clienţi care fac comandă de tort  pentru Paşti. Facem torturi în formă de ou, de iepuraş sau orice altă figurină. În fiecare an ne punem imaginaţia la încercare pentru a aduce lucruri noi”, ne-a mărturisit doamna Roşu.

În laboratorul cofetăriei se pune mult suflet la prepararea produselor. Fie că este vorba despre cozonaci, torturi, prăjituri sau checuri, cofetarii care lucrează la ele pun un strop de dragoste în fiecare pentru a avea un gust mai bun.

Nu rămâne decât să treceţi pragul Cofetăriei "Dragoş Roşu" pentru a vă convinge că dulciurile făcute cu dragoste sunt mult mai gustoase.

Citit 1365 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.