Valentina Pelinel are sosie celebră la Hollywood

Valentina Pelinel are sosie celebră la Hollywood
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Valentina Pelinel are o sosie celebră. Nu este vreo româncă, ci chiar o actriţă de Hollywood! Mai exact, este vorba despre frumoasa Rebecca Romijn, al cărei zâmbet seamănă izbitor de bine cu cel al Valentinei. Cele două au foarte multe în comun, pe lângă înfăţişarea fizică.

Frumoasa Valentina Pelinel are o sosie la Hollywood. Asemănările dintre ea şi actriţa Rebecca Romijn sunt numeroase - de la părul blond şi până la zâmbetul larg aproape molipsitor, picioarele lungi sau faptul că ambele şi-au început cariera ca modele.

Dacă Valentina Pelinel a debutat în modelling la frageda vârstă de 15 ani, Rebecca a făcut primii paşi către industria fashion pe când era studentă. Prima dintre ele a părăsit România pentru a-şi urma visul la New York, în vreme ce a doua a plecat din Statele Unite cu scopul de a-şi construi cariera în una dintre cele mai importante capitale europene ale modei, Paris.

Frumoasa româncă l-a cunoscut apoi pe Cristian Boureanu, de care s-a îndrăgostit iremediabil, şi a revenit pe plaiuri mioritice pentru a-i fi alături omului iubit, iar cea de-a doua s-a întors în America, acolo unde şi-a făcut debutul ca actriţă. A fost de foarte multe ori inclusă în topurile celor mai frumoase femei din lume şi a jucat în pelicule precum „X-Men”, dar şi în seriale de succes ca „Ugly Betty” sau „Eastwick”.

Carte de vizită

Nume: Valentina Pelinel

Data naşterii: 8 decembrie 1980

Naţionalitate: Română

Reşedinţa: S.U.A., România

Limbi vorbite: Română, engleză, portugheza, franceză (începător)

Membru: Uniunea Actorilor USA (din 1999 până în prezent), Peta USA (protecţia animalelor - din 1998 până în prezent), Spitalul de Copii Saint Jude.

Profesie: Prima zi pe scenă ca model şi ca Top Model România a fost 27 aprilie 1996, ziua tatălui ei

Titluri: Top Model România 1996 - câştigătoare; Cel mai Bun Model Debutant România 1996 - câştigătoare, Miss Positano/Italy 1996 - finalistă, Miss Turism Antalya 1996 - locul 3; Imta New York/Usa 1997 - câştigătoare a diviziei de manechine; Cel mai bun model România 2004 - câştigătoare; Cel mai bun model votat de spectatorii Kanal D România 2008 - câştigătoare; Primul model român ce a avut succes în străinătate - Antena 1/ 2009.

Sporturi: Aerobic, schi, înot, power plate, jogging.

Ce îi place: Surfingul pe internet, cafeaua cu lapte, surprizele romantice, călătoriile neplanificate, cititul, mâncarea bună şi scrisul în pat, să studieze oamenii, oamenii care zâmbesc, familia, prietenii, oamenii fericiţi, New Yorkul, locurile exotice.

Ce nu îi place: Gelozia şi prostia, imaginaţia destructivă.

Secrete: „Zâmbesc mai tot timpul (face bine la faţă, iar oamenii adoptă atitudinea ta); când am o stare proastă mă uit la o comedie sau mă înconjor de oameni amuzanţi şi binedispuşi; când mă simt tristă, un masaj relaxant mă ajută mult”.

Citit 2383 ori Ultima modificare Vineri, 20 Decembrie 2013 18:06

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.