Cristina Dochianu - Abia s-a căsătorit şi deja a devenit „mămică”

Cristina Dochianu - Abia s-a căsătorit şi deja a devenit „mămică”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

A surprins pe toată lumea cu decizia ei de a se căsători în secret cu Cristian Forgassy, omul cu care avea o relaţie de iubire de doar patru luni, iar acum Cristina Dochianu trebuie deja să înceapă să se obişnuiască şi cu statutul de mamă vitregă. Asta deoarece soţul ei, Cristian Forgassy, are un băieţel dintr-o căsnicie anterioară.

În luna decembrie, Cristina Dochianu s-a căsătorit civil cu Cristian Fogarassy, luându-i prin surprindere inclusiv pe colegii ei de televiziune, care nu au ştiut nimic de marele pas pe care l-a făcut blondina şi nici de relaţia ei.

Prezentatoarea ştirilor sportive de la Antena 1 şi GSP TV avea o relaţie cu Cristian Fogarassy abia de aproape patru luni, relaţie despre care a preferat să nu vorbească, din discreţie sau superstiţie, cu nimeni. Nici măcar mamei sale nu i-a spus că se mărită. Femeia a aflat de planurile fiicei sale abia cu o zi înaintea cununiei civile.

Presa tabloidă a scos la iveală câteva informaţii despre actualul soţ al Cristinei, lucruri care este foarte posibil să fi contribuit la faptul că mama vedetei nu a fost întocmai de acord cu decizia fiicei sale.

Astfel, se pare că pe lângă mariajul cu Cristina Dochianu, Fogarassy are deja la activ o căsnicie şi un divorţ. Mai mult decât atât, este tăticul unui băieţel alături de care cei doi proaspeţi însurăţei au petrecut recent o zi la un centru comercial din Bucureşti.

Pentru marele eveniment din viaţa ei, Cristina a purtat o rochie din tulle nude, romantică, o capă de blană albă, şi un buchet de trandafiri albi, roz şi galbeni.

Cristina Dochianu, acum devenită Cristina Fogarassy, a avut, timp de mai mulţi ani, o relaţie cu Radu, componentul trupei Crush, cel care cântă alături de Alexandra Ungureanu.

Cei doi s-au despărţit în 2010, iar de atunci nu s-a mai auzit, oficial, de nicio relaţie amoroasă a prezentatoarei de la Antena 1.

Citit 6090 ori Ultima modificare Vineri, 03 Ianuarie 2014 14:15

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.