VIDEO/ Paula Seling şi Ovi vor reprezenta România la Eurovision 2014

VIDEO/ Paula Seling şi Ovi vor reprezenta România la Eurovision 2014
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Paula Seling şi Ovi vor reprezenta România la Eurovision Song Contest de la Copenhaga (Danemarca), cu piesa "Miracle", câştigătoare a finalei selecţiei naţionale a Eurovision, care s-a desfăşurat sâmbătă seară, la Teatrul "Sică Alexandrescu" din Braşov, şi a fost difuzată în direct la TVR.

Piesa "Miracle", interpretată de Paula Seling şi Ovidiu Cernăuţeanu (Ovi), a fost compusă de Ovidiu Cernăuţeanu, Phillip Halloun, Victor Forberg Skogberg şi Frida Amundsen.

România va intra în a doua semifinală a concursului Eurovision, care se va desfăşura pe 8 mai, la Copenhaga, în Danemarca. Finala internaţională a concursului Eurovision va avea loc pe 10 mai şi va putea fi urmărită, de asemenea, la TVR.

Melodia "Miracle", care va reprezenta România la Eurovision, a fost aleasă în urma punctajului primit de la juriul de specialitate (50%) şi prin televoting (50%).

Juriul selecţiei naţionale a Eurovision a fost format din: Mădălin Voicu (preşedintele juriului), Alexandra Cepraga, Nico, Nancy Brandes şi Bobby Stoica.

Citit 1588 ori Ultima modificare Duminică, 02 Martie 2014 11:54

2 comentarii

 • postat de anonim
  Duminică, 02 Martie 2014 13:22
  79.116.96.***
  ne mai mira faptul ca suntem sub Moldova sau alta tara slab cotata in topul Eurovision? astia suntem noi...simpla participare aduce un bonus gras celor care ajung acolo...de ce a trimitem valori?
  0
  0
  Raportează
 • postat de Jon Bon Jovi
  Duminică, 02 Martie 2014 12:37
  5.13.236.***
  Intr-un fel era de asteptat pt. ca, toate celelalte piese, au fost un dezastru !!! Oricum, nici asta nu va rupe gura targului...... !? Asa se intampla cand se merge pe relatii si spaga ! Dupa Copenhaga, iar o sa ne lamentam ca am fost furati, ca s-a votat geopolitic si ca noi nu avem "rubedenii" care sa ne sustina, ca bla, bla, bla bla.....
  0
  3
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.