Cristina Rus/ Impecabilă după naştere

Cristina Rus/ Impecabilă după naştere
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cristina Rus a revenit în timp record la formele de dinaintea sarcinii. Artista arată impecabil şi şi-a expus silueta în emisiunea lui Cătălin Măruţă. Cristina Rus are doi copii, iar cele două sarcini de până acum nu şi-au lăsat amprenta asupra siluetei sale.

Frumoasa cântăreaţă a interpretat piesa „În doi” şi a lăsat să se înţeleagă că se pregăteşte pentru cel de-al treilea copil.

În prezent, la o lună de când a adus pe lume o fetiţă, artista are trupul ca tras prin inel, iar acest lucru s-a putut observa în cadrul emisiunii „La Măruţă” de la Pro TV unde a fost invitată.

Frumoasa cântăreaţă mărturiseşte că în timpul celei de-a doua sarcini s-a îngrăşat doar 10 kilograme pe care le-a dat imediat jos după naştere.

„M-am cântărit de curând şi nu mai am niciun kilogram în plus faţă de perioada de înainte de a rămâne însărcinată. Recunosc că nu am mâncat foarte mult în perioada sarcinii. Am stat două luni la pat. După ce am născut m-am cântărit a doua zi. Acum le-am dat jos şi sunt la greutatea mea dinainte să fiu gravidă”, a declarat solista.

Cristina mărturiseşte că se gândeşte deja la cel de-al treilea copil. “E foarte frumos să ai o fetiţă. Ca mamă, trebuie să mă ofer mai mult băiatului meu pentru că e foarte gelos. Sper să urmeze şi al treilea copil”, a spus ea.

Artista susţine că a dorit ca în perioada sarcinii să stea departe de stres şi energii negative. „Am observat că e important în timpul sarcinii să ai o linişte interioară pentru ca totul să decurgă bine, pentru o armonie între corp şi minte. Aşa a şi fost. E foarte important să dai importanţă cel puţin primilor trei ani de viaţă atunci când ai un copil”, a declarat solista.

Cristina Rus este căsătorită cu omul de afaceri Dragoş Bălteanu, cu care are doi copii, un băiat, Dragoş Jr, şi o fetiţă pe care o va boteza în luna mai.

Carte de vizită

Cristina Rus s-a născut pe 21 iunie 1971 la Cluj Napoca şi este o solistă româncă. Înainte de a cocheta cu muzica, vedeta a început să lucreze la vârsta de 14 ani, ca fotomodel. La 15 ani,  blonda cu ochi verzi a fost remarcată la Radio Uniplus şi i s-a propus să fie backing vocals pentru formaţia Desperado. Ulterior, vedeta s-a şi înscris la cursuri de canto la Şcoala de Artă din oraşul natal.  Cristina Rus a activat la mai multe formaţii, după Desperado urmând Sing Sing BB, iar în 2001 a format trupa Blondy, alături de Andreea Bănică. În urma acestei ultime colaborări, care s-a destrămat în 2004, artista s-a făcut cunoscută în lumea showbizului. În prezent, cântăreaţa a adoptat o carieră solo. Cristina a lucrat şi în televiziune. Ea a fost co-prezentatoarea lui Romică Ţociu şi a lui Cornel Palade în emisiunea "EuroTombola", difuzată la Prima TV, şi a prezentat, alături de Smiley, emisiunea "Mega - Clever". Cristina Rus a realizat un pictorial pentru revista FHM şi a fost desemnată, de mai multe ori la rând, una dintre cele mai sexy femei din România.

Sursa: agentiadepresamondena.ro

Citit 1871 ori Ultima modificare Vineri, 28 Martie 2014 11:42

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.