Gabriela Cristea: Semnele care duc spre o nuntă ca-n poveşti!

Gabriela Cristea: Semnele care duc spre o nuntă ca-n poveşti!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

După divorţul de Marcel Toader, Gabriela Cristea nu părea să mai fie dornică să îmbrace din nou rochia de mireasă. Destinul i-a rezervat însă o nouă poveste de dragoste ce pare să o facă acum cu adevărat fericită.

De aproape un an este iubita lui Tavi Clonda, solistul trupei din cadrul emisiunii sale de la Kanal D, „Te vreau lângă mine”. Sunt mari şanse să auzim în curând noi veşti de nuntă.

Într-o vineri seară, în timpul unei petreceri Kanal D, mai în glumă, mai în serios, Tavi Clonda a cerut-o în căsătorie pe Gabriela Cristea. S-a aşezat în genunchi, în faţa camerei de filmat, şi a scris cu cretă pe asfalt „Te vreau lângă mine la altar”, un joc de cuvinte pornit de la titlul emisiunii sale.

La nici două zile de la această cerere în căsătorie atipică, Gabriela Cristea a fost cea care a prins buchetul de mireasă la nunta Oanei Roman, pozând ulterior cu voalul pe cap, parcă pregătită pentru marele eveniment.

A divorţat cu scandal de Marcel Toader

În urmă cu un an, Gabriela Cristea a divorţat de Marcel Toader după o serie de apariţii la televizor şi de mărturisiri cu iz de scandal. Oficial, unul din motive ar fi fost faptul că ajunseseră să nu se mai înţeleagă pe tema aducerii pe lume a unui copil.

„De cinci ani ne luptăm cu o problemă. Noi ne-am dorit foarte mult un copil şi am fost la o grămadă de medici, însă nimeni nu a avut ce să ne facă. Suntem sănătoşi amândoi şi doctorii nu ştiu ce să ne mai facă. Ne-au propus fertilizarea în vitro, dar Marcel nu este de acord. Mi-a zis că nu vrea să încercăm în felul ăsta. Nu pot să renunţ la visul meu de a fi mamă în condiţiile în care nu a venit un medic să îmi spună că nu pot face copii”, declara Gabriela Cristea la acea dată.

Sursa: agentiadepresamondena.ro

Citit 3794 ori Ultima modificare Vineri, 27 Iunie 2014 14:44

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.