Antonia, în culmea fericirii că va deveni din nou mamă

Antonia, în culmea fericirii că va deveni din nou mamă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Dacă până acum tăcea mâlc atunci când presa îi punea întrebări referitoare la viaţa ei privată şi relaţia cu Alex Velea, lucrurile par să se fi schimbat radical după ce artista a anunţat public că este însărcinată.

Imediat după ce şi-a anunţat fanii, prin intermediul paginii oficiale de Facebook, că ea şi Velea urmează să devină părinţi, Antonia a folosit aceeaşi cale pentru a-i transmite un mesaj fostului ei soţ, prin care îl roagă să îngroape securea războiului de dragul fetiţei pe care o au împreună.

Antonia i-ar fi spus lui Vincenzo că ar fi de acord să renunţe la custodia fetiţei pe care o au împreună, micuţa Maya, în schimbul acestui divorţ rapid şi fără complicaţii.

„Antonia e de acord ca fata să rămână în Italia, mai ales că va avea dreptul s-o vadă oricând, cu condiţia însă să-i acorde divorţul cât mai repede. Doar că Vincenzo nu este de acord cu un divorţ din vina ambelor părţi, cum vrea ea, ci doar din culpa ei”, ar fi declarat surse din anturajul lui Vincenzo, informaţii confirmate chiar şi de tatăl acestuia.

Se pare că scrisoarea deschisă a Antoniei a avut efect asupra lui Vincenzo, astfel încât acesta a sunat-o pe artistă pentru a-i transmite la rândul lui câteva cuvinte.

“M-a felicitat şi m-a rugat ca, de acum înainte, să discutam lucrurile personale în intimitate şi nu prin intermediul presei”, a declarat Antonia.

Mai mult, artista a dezvăluit că nu a planificat această sarcină, că ea şi Alex Velea îşi doresc doar ca bebeluşul lor să fie sănătos, neavând preferinţe în legătură cu sexul copilului, dar şi că fiicei ei, Maya, nu a apucat încă să îi spună că va avea un frăţior sau o surioară.

”Nu am planificat nimic! Eu şi Alex ne dorim doar să fie sănătos. Nu contează dacă e fetiţă sau băiat. Eu personal nu i-am spus nimic Mayei, nu am avut când, probabil i-a spus Vincenzo”, a adăugat ea.

(surse online)

Citit 1145 ori Ultima modificare Duminică, 03 August 2014 13:27

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.