Cum şi unde ne petrecem TIMPUL LIBER în acest weekend

Cum şi unde ne petrecem TIMPUL LIBER în acest weekend
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În Cheers Pub - Jam-ul de toamnă

Toamna se culeg poamele pentru „Jam-ul de sâmbătă”. Cu cântece de toate culorile, adică de toate genurile, Florin şi Mari se vor înfrunta în bătălia cu muzică. Florin Chiriac invită toţi prietenii să petreacă o seară friguroasă de toamnă, într-o atmosferă caldă, în Cheers Pub, de la ora 21,00. 

În Teatris - concerte live pentru gălăţeni

Vineri seară, de la ora 21,00, pe scena de la Teatris, vor avea concert membrii formaţiei Mandinga. Ei vor cânta live melodii cunoscute precum „Viva la fiesta”, „Zaleilah”, ori „Cinema”. Biletul costă 70 de lei. Iar peste două săptămâni, pe 10 octombrie, tot de la ora 21,00, va face spectacol aşa cum numai el ştie, Horia Brenciu, împreună cu orchestra sa. Biletul costă 160 de lei.

În Infinity -trei zile de distracţie

Startul distracţiei în Infinity se dă în această seară, la Superbalul Liceenilor, ajuns deja la a treia ediţie. Cei prezenţi se vor bucura de prezenţa cântăreţului F. Charm, invitatul special, aducând hit-uri precum „Aproape de tine”, „30 grade”, sau „Cod roşu”, melodii care au bubuit toată vara în cluburi. Preţul biletului de intrare la bal este 25 de lei. Sâmbătă, 27 septembrie, continuă petrecerea, însă în stil electoral. Mihai Bejan a fost declarat preşedintele distracţiei, iar prim-ministru va fi Dj Foicash. Fetele au intrarea gratuită toată noaptea, iar băieţii care se alătură distracţiei, după miezul nopţii trebuie să plătească 10 lei. Duminică, 28 septembrie, vine rândul studenţilor să spună prezent în club, pentru că a început sezonul petrecerilor dedicate celor de la facultate. Tinerii se vor distra până în zorii zilei pe muzica mixată de DJ Foicash, iar de atmosferă se va ocupa Mc Săbiutza. Intrarea este liberă.

În Divino - mega petrecere cu Andrey Pushkarev

Vineri seară, clubul Divino va găzdui cel mai mare eveniment house de anul aceasta. Asta pentru că invitatul special va fi Andrey Pushkarev, unul dintre cei mai iubiţi artişti clubbing din Europa de Est. Specializat pe stilul muzical minimal techo, Pushkarev este un artist foarte căutat când vine vorba de remixuri şi producţii, colaborând cu artişti precum Popov, Meshkov şi chiar Joachim Garraud. Are în colecţia sa peste 5.000 de discuri. Intrarea costă 20 de lei.

În SummerTime - muzică veche şi stand up comedy

Ca în fiecare zi de vineri, şi săptămâna aceasta, în Summer Time Pub, va avea loc „Retrospective Show”, cu Mc Ciprian Albu. Gălăţenii sunt invitaţi, începând cu ora 22,00, să se bucure de muzica anilor trecuţi, într-o atmosferă extraordinară. Iar duminică, 28 septembrie, de la ora 21,00, se va râde mult şi bine, pentru că e seara de Stand up comedy cu Vraciu’ (actor, comediant şi solist vocal al trupei High Voltage). După ce a plecat din Iaşi, prin toata ţara, şi a ajuns în Italia, în oraşele Treviso şi Veneţia, cu turneul „Escape from Iashington”, Vraciu’ revine la Galaţi. Spectacolul va fi împărţit în două acte: stand up comedy şi impersonări. În a doua parte, Vraciu’ îi va imita pe Jim Carrey, Jack Nicholson, Robert De Niro, Al Pacino, Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger, Marlon Brando şi Cristi Minculescu. Preţul biletului este de 10 lei.

În Union Jack - petrecere fără pereche

Dacă peste tot se celebrează dragostea, cei de la Union Jack s-au gândit, de data acesta, să facă o petrecere pentru toţi gălăţenii care s-au despărţit de curând. Petrecerea, denumită „BreakUp Night Singles”, va avea loc în această seară, la ora 23,00. Se anunţă multă distracţie alături de DJ Gabriell resident şi shot-uri gratis pentru cei mai veseli răniţi. Ţinuta trebuie să fie atrăgătoare, perfectă pentru o nouă cucerire. Intrarea este liberă.

În Paris Cafe - concurs de fotografie de vacanţă

Pentru că pereţii cafenelei Paris Cafe s-au obişnuit să fie împodobiţi cu fotografii, tablouri şi desene realizate de prietenii ce vin mereu pe acolo, gazdele s-au gândit la un concurs, care să reamintească clienţilor de momentele frumoase petrecute în vacanţa de vară. Toţi cei care vor să participe trebuie să trimită până pe 30 septembrie, pe adresa de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., două dintre cele mai reuşite fotografii făcute la munte, la mare, ori pe unde s-au mai plimbat în concediu. Fotografiile vor fi postate pe pagina de facebook a cafenelei şi votate, pe 1 şi 2 octombrie. Cele mai apreciate de public apoi vor fi printate şi expuse în cafenea. Premierea lor va avea loc sâmbătă, 4 octombrie, iar câştigătorii vor primi vouchere valabile la „Paris Cafe".

La Teatrul de Păpuşi - Aventurile micului Jack şi ciudatele boabe de fasole

Teatrul de păpuşi "Gulliver" oferă micilor spectatori duminică, 28 septembrie, de la ora 10,30, în sala mare a Teatrului Dramatic „Fani Tardini”, spectacolul „Jack şi fasolea fermecată”, o poveste populară englezească, în care umorul şi întâmplările uimitoare îi ţin pe micii spectatori cu sufletul la gură. Spectacolul este o adaptare semnată de regizorul Daniel Stanciu. Joacă actorii: Stelian Stancu, Adina Niţă, Eduard Şişu, Nicole Lungu, Aurelian Iorga şi Mircea Vâjâianu. Scenografia aparţine Danielei Drăgulescu, muzica, lui Dan Bălan.

Cum se lasă păcălit micul Jack, pentru ca de fapt să iasă în câştig, cum nişte boabe de fasole primite într-un schimb păgubos se dovedesc, de fapt, a fi într-adevăr fermecate şi cum ajunge Jack în lumea din nori a uriaşilor, dar şi ce pericole înfruntă acolo, veţi vedea numai dacă veniţi duminică dimineaţă la teatru! În acest spectacol, „arta animaţiei, jocul actoricesc şi tehnica modernă se îmbină sugestiv oferind un spectacol inedit şi plin de culoare. Scenografa Daniela Drăgulescu reuşeste să îmbine foarte bine lumea feerică a basmului şi pe cea a scenei, iar regizorul Daniel Stanciu dă viaţă şi vivacitate unor personaje care fac deliciul copiilor” – scrie în prezentarea făcută chiar de teatru. Mai notăm şi că preţul biletelor este de 8 lei pentru copii şi 10 lei pentru adulţi. 

CITEŞTE ŞI: Centrul Multicultural a fost INAUGURAT cu dreptul, pe muzica lui Cantemir (VIDEO)

Citit 1371 ori Ultima modificare Joi, 25 Septembrie 2014 17:22

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.