„Mamasita” la audiţiile pe nevăzute/ O gălăţeancă poate deveni „Vocea României” (VIDEO)
Foto: Foto: Pro Tv

„Mamasita” la audiţiile pe nevăzute/ O gălăţeancă poate deveni „Vocea României” (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cea de-a treia ediţie a audiţiilor pe nevăzute la „Vocea României” au adus-o, vineri seara, pe scena de la Pro TV, pe gălăţeanca pe Anca Elena Petcu, alias Yanka Lena, celebră pentru proiectul „Mamasita”. Artista a aşteptat încheierea contractelor muzicale anterioare pentru a putea participa la „Vocea României”.

Gălăţeanca a cântat într-un stil propriu, extraordinar, celebra piesă a lui „Michael Jackson”, „Dirty Daiana”. Doar câteva secunde de audiţie i-au fost suficiente Loredanei pentru a apăsa butonul care întoarce scaunul anunţând că o vrea în echipa ei pe Anca Elena Petcu. Cu o secundă înainte de finalul piesei, Tudor Chirilă a făcut acelaşi lucru. Smiley a recunoscut-o imediat pe concurentă: “Eu o ştiu pe Anca de foarte mult timp şi mi se pare că e o fată foarte talentată şi merită să fie cunoscută de toată ţara”. Deşi era singurul dintre membrii juriului care habar n-avea cine e gălăţeanca şi ce-a făcut până să vină la „Vocea României”, pe motiv că este „antisocial”, Tudor Chirilă a lansat oferta muzicală: “Te doresc la mine în echipă. Faptul că nu te cunosc mi se pare un avantaj”. Dar nici Loredana nu s-a lăsat mai prejos, mai ales că fusese prima convinsă de talentul Ancăi: „Ai cantat Dirty Diana într-o manieră originală şi asta de fiecare dată mă cucereşte”.
Deşi alegerea între doi antrenori n-a fost o misiune uşoară, Anca l-a ales pe Tudor pe motiv că acesta „a scris o carte care mie îmi place foarte mult”.
Îi ţinem pumnii Ancăi  şi ne dorim s-o vedem cât mai departe la „Vocea României”.
Citit 3927 ori Ultima modificare Sâmbătă, 27 Septembrie 2014 22:25

1 comentariu

 • postat de Baftă Anca, Baftă Mamasita...sunteți buni, felicitări.
  Duminică, 28 Septembrie 2014 10:15
  80.97.242.***
  Anca este bună, lucrează bine în voce, voce specifică, cu amprentă, dar cu atenție la abordarea unor melodii, timbrul mergând excelent pe anumite melodii ce o avantajează, deci trebuie alese acele melodii ce prind mănușă timbrul vocal. Talent este, tehnică vocală este, dezinvoltă este, aspect este. Sincer, nu știam de Mamasita, acum știu vizionând pe You Tube clipurile muzicale.și pot să spun că-i o trupă foarte bună ce poate scoate hituri cu siguranță.
  Baftă Anca, baftă Mamasita, mă bucur că sunteți și ați ieșit pentru o bună promovare, Anca este o bună promovare pentru trupă pentru că sunteți buni în meserie, faceți o echipă cu feeling la publicul tânăr prin muzica abordată.
  0
  5
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.