„Mamasita” la audiţiile pe nevăzute/ O gălăţeancă poate deveni „Vocea României” (VIDEO)
Foto: Foto: Pro Tv

„Mamasita” la audiţiile pe nevăzute/ O gălăţeancă poate deveni „Vocea României” (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cea de-a treia ediţie a audiţiilor pe nevăzute la „Vocea României” au adus-o, vineri seara, pe scena de la Pro TV, pe gălăţeanca pe Anca Elena Petcu, alias Yanka Lena, celebră pentru proiectul „Mamasita”. Artista a aşteptat încheierea contractelor muzicale anterioare pentru a putea participa la „Vocea României”.

Gălăţeanca a cântat într-un stil propriu, extraordinar, celebra piesă a lui „Michael Jackson”, „Dirty Daiana”. Doar câteva secunde de audiţie i-au fost suficiente Loredanei pentru a apăsa butonul care întoarce scaunul anunţând că o vrea în echipa ei pe Anca Elena Petcu. Cu o secundă înainte de finalul piesei, Tudor Chirilă a făcut acelaşi lucru. Smiley a recunoscut-o imediat pe concurentă: “Eu o ştiu pe Anca de foarte mult timp şi mi se pare că e o fată foarte talentată şi merită să fie cunoscută de toată ţara”. Deşi era singurul dintre membrii juriului care habar n-avea cine e gălăţeanca şi ce-a făcut până să vină la „Vocea României”, pe motiv că este „antisocial”, Tudor Chirilă a lansat oferta muzicală: “Te doresc la mine în echipă. Faptul că nu te cunosc mi se pare un avantaj”. Dar nici Loredana nu s-a lăsat mai prejos, mai ales că fusese prima convinsă de talentul Ancăi: „Ai cantat Dirty Diana într-o manieră originală şi asta de fiecare dată mă cucereşte”.

Deşi alegerea între doi antrenori n-a fost o misiune uşoară, Anca l-a ales pe Tudor pe motiv că acesta „a scris o carte care mie îmi place foarte mult”.

Îi ţinem pumnii Ancăi  şi ne dorim s-o vedem cât mai departe la „Vocea României”.

Citit 4223 ori Ultima modificare Sâmbătă, 27 Septembrie 2014 22:25

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.