Star la 13 ani! Gălăţeanca Yoyo şi-a lansat primul videoclip (VIDEO)

Star la 13 ani! Gălăţeanca Yoyo şi-a lansat primul videoclip (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

"Înştiinţări de plată, rate şi somaţii/ Le pot citi în ochii bătrânilor din staţii/ Şi familia-i unită doar de griji şi de nevoi/ cum să-i ajute pe alţii când trăiesc în noroi/ La anii mei văd feţe reci, zâmbete seci/ oare ce-o să vad pe la 30?”. Aşa sună versurile dure pe care gălăţeanca Daniela Negoiţă le rosteşte în ritm de rapp în primul videoclip din cariera ei artistică - „Mă sting”, piesă în care face un featuring cu Dianna Rotaru, o cunoscută artistă din Republica Moldova.

Daniela, pe numele ei de scenă Yoyo, ales special pentru a reflecta personalitatea ei energică, s-a impus ca prima rapperiţă din istoria „Next Star”, concursul muzical de la Antena 1. După cum aţi mai putut citi în ziarul nostru, Daniela a făcut furori cu piesa ”Swagger Jagger” a lui Cher Lloid, pe care a interpretat-o excepţional şi a ajuns în finala competiţiei „Next Star” din sezonul trecut. Mai mult, a fost invitată să cânte în prima ediţie a noului sezon aflat în derulare la Antena 1.

Citeşte şi: Gălăţeanca Daniela Negoiţă, în finala Next Star

Primul ei videoclip, filmat la Buftea, este confirmarea că Yoyo nu mai este doar finalistă „Next Star”, ci un adevărat star, la numai 13 ani. De vină pentru toate sunt nu numai vocea şi talentul tinerei artiste, ci şi profesorii de la Liceul de Artă „Dimitrie Cuclin”, unde este elevă, dar şi Andreea Ignat, instructoarea ei de la ansamblul „Estrada copiilor”, de la Casa de Cultură a Sindicatelor din Galaţi.

Vezi aici videoclipul:

Citit 3042 ori Ultima modificare Luni, 03 Noiembrie 2014 17:42

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.