Glasul UNIC care îţi face pielea de găină/ Alexandra Crişan, PREFERATA PUBLICULUI la X Factor (VIDEO)
Foto: Sursa foto: Antena 1

Glasul UNIC care îţi face pielea de găină/ Alexandra Crişan, PREFERATA PUBLICULUI la X Factor (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Dacă fraţii Radu şi Răzvan Forţu au părăsit competiţia X Factor nu înseamnă că oraşul nostru a dispărut din competiţia celor mai bune voci de la Antena 1. Alexandra Crişan, care a copilărit la Galaţi şi şi-a făcut studiile muzicale la Liceul de Artă „Dimitrie Cuclin”, a rămas în concurs graţie voturilor publicului pe care l-a cucerit cu o nouă interpretare minunată. În prima gală live, Alexandra a fost preferata telespectatorilor, şi a primit cele mai multe voturi dintre toţi concurenţii din grupa de vârstă peste 20 de ani, grupă al cărei mentor este Ştefan Bănică.

„Binecuvântare şi blestem”

„Un timbru unic, senzaţional, pe care la mare artişti îl recunoşti imediat. Cum deschide gura, ştii cine e! Ea poate face acest lucru, mă emoţionează, de câte ori o ascult. După două secunde mi se face pielea de găină. Atât, nu-mi trebuie mai mult!”, aşa a prezentat-o Ştefan Bănică pe Alexandra. Piesa „Ochii tăi” pe care artista a adus-o pe scena X Factor a fost, pentru ea, deopotrivă, binecuvântare şi blestem. „Binecuvântare din punct de vedere al notorietăţii pe care o are piesa. Pe de altă parte, blestem pentru că este foarte cântată şi o piesă pe care şi-a pus amprenta interpretul ei original”, a mărturisit Alexandra. „Vă rog să o ascultaţi pe Alexandra Crişan şi să vă gândiţi sincer dacă aţi mai auzit în ultimii 15-20 de ani un asemenea timbru”, a mai spus Bănică înainte de a o lăsa pe artistă să cânte.

 

 

Dincolo de interpretarea ei incredibilă, de vocea ei excepţională, de emoţia pe care a transmis-o, Alexandra a mai pus ceva în piesă. Ceva din sufletul ei, pentru care cea mai mare durere este pierderea tatălui. Sufletul ei care a trecut prin experienţa unei iubiri cu năbădăi neacceptată de familia ei. Alexandra a ales să continue relaţia, dar în momentul în care partenerul ei a început să devină violent, şi nu mai ştia dacă se apropie de ea să o sărute sau să-i tragă o palmă, a ales să pună capăt relaţiei.

Juriul, în picioare

Juriul X Factor s-a ridicat în picioare şi a aplaudat-o pe Alexandra după momentul ei artistic. Horia Brenciu i-a spus că îi ţine pumnii ca să ajungă până în finală, iar Delia că are un timbru special, pe care nu-l uiţi, şi că momentul ei a fost superb!

„Alexandra, mă ridic în picioare a nu ştiu câta oară când te aud. M-aş ridica în picioare chiar dacă nu ar fi nimeni aici, aş fi numai eu cu tine! Am fost la repetiţii, am stat, m-am uitat la coregrafie, cu tot respectul pentru balerini, sunt excepţionali, dar nu am putut să mă uit la ei pentru că nu mi-am luat ochii de la Alexandra. Ai cântat excepţional, meriţi cu prisosinţă să fii în finală. Ea este Alexandra Crişan şi o să mai auziţi de acest nume!”, a spus Bănică.

„Big Mama” din casa X Factor

Aşteptând ca publicul să voteze, am avut ocazia să o cunoaştem pe „Big Mama”, aşa cum i se spune Alexandrei în casa X Factor. De ce Big Mama? Pentru că prin caracter, prin voce e impunătoare, spun concurenţii. „Fără mine, un bec nu sunt în stare să aprindă!”, a glumit Alexandra care a fost nevoită să le ţină un curs rapid de întrebuinţare a maşinii de spălat. „Eu, şi ca personalitate, semăn foarte mult cu tata. Când e cineva supărat fac puţin pe clovnul să se bucure. Loviturile pe care mi le-a dat viaţa m-au făcut să mă maturizez mai repede”, a mărturisit artista al cărei râs contaminează cu veselie pe oricine.

În final, cu mult după miezul nopţii, Alexandra a aflat că a primit cele mai multe voturi din partea publicului şi că va merge în următoarea gală live. Noi îi ţinem pumnii şi abia aşteptăm să-i auzim din nou vocea.

Citit 1041 ori Ultima modificare Sâmbătă, 06 Decembrie 2014 17:48

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.