O gălăţeancă în FINALA X Factor/ Alexandra Crişan, duet senzaţional cu Ştefan Bănică (VIDEO)
Foto: Sursa foto: Antena 1

O gălăţeancă în FINALA X Factor/ Alexandra Crişan, duet senzaţional cu Ştefan Bănică (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

„Fără supărare, pentru mine, câştigătoarea X Factor este Alexandra Crişan!”, a fost declaraţia lui Ştefan Bănică după ce concurenta care a copilărit şi şi-a descoperit şi cultivat talentul muzical în Galaţi, a pierdut la mustaţă în finala concursului de la Antena 1.

Bănică, mentorul Alexandrei, a elogiat în repetate rânduri vocea unică a artistei subliniind că singurul cadou pe care şi-l doreşte de ziua lui onomastică ar fi ca ea să câştige X Factor. Voturile publicului au hotărât, însă, că premiul cel mare îi aparţine concurentei îndrumate de Horia Brenciu, Adina Răducan, în vârstă de 16 ani. Chiar dacă a pierdut duelul muzical final, Alexandra a făcut spectacol inegalabil în ultima gală a X factor.

„Mai frumoasă”

Monica Anghel, Mirabela Dauer, CRBL, Aurelian Temişan, Mihai Petre, Marcel Pavel, Connect-R şi soţia lui Misha sunt doar câteva dintre vedetele care au susţinut-o pe Alexandra în marea finală, îndemnând publicul să o voteze. Prima piesă cântată de Alexandra a fost una, deopotrivă plină de sensibilitate, dar şi de forţă: „Mai frumoasă”.

 

Sursa video: YouTube

 

A fost un omagiu adus Laurei Stoica, interpreta originală a melodiei, dar şi un mesaj pe care, crede Alexandra, toate femeile ar trebui să-l primească de la partenerul lor. Timbrul Alexandrei a fost pus în valoare mai mult ca niciodată, iar ochii lui Ştefan Bănică s-au umplut de lacrimi încă o dată.

Vals cu Bănică

„E o mare bucurie, Alexandra, să pot cânta cu tine pe aceeaşi scenă”, a spus Bănică înaintea unul alt moment special. Alexandra şi mentorul ei şi-au împletit vocile într-un duet minunat cu piesa „Strânge-mă în braţe”. Au fost sensibili, romantici, emoţionanţi! „Nu m-am gândit niciodată că o să cânt această piesă, pe care am compus-o acum cinci ani, la un concurs cu o voce ca a ta. Mulţumesc pentru că mi-ai înnobilat piesa”, a spus Bănică mândru la sfârşitul interpretării.

 

Sursa video: YouTube

 

Alexandra a primit în dar, în Ajunul Crăciunului, de la mentorul ei, un set fular şi fes, dar şi un disc de vinil cu piesa pe care au cântat-o împreună. „Orice s-ar întâmpla eşti şi vei fi un artist adevărat!”, a fost mesajul pe care Ştefan Bănică l-a scris pe coperta discului.

Duelul final

După prima rundă de voturi, au rămas să se lupte pentru premiu doar Alexandra şi Adina. Din nou, am avut parte de un spectacol răvăşitor. „Aceasta poate să fie povestea oricui”, a mărturisit Alexandra pe primele acorduri ale piesei lui Adele „Someone Like You” pe care a cântat-o senzaţional. Mai mult ca niciodată, a trăit fiecare vers, smulgându-i lacrimi mentorului său.

 

Sursa video: YouTube

Până şi Horia Brenciu, care trebuia să-şi susţină propria finalistă, a lăudat-o şi i-a atras atenţia: „Să nu care cumva să te faci notar, fată, că îţi dau o mamă de bătaie soră cu moartea!”, aluzie la faptul că Alexandra a renunţat la muzică pentru a deveni notar, aşa cum visa tatăl ei, pe care l-a pierdut când avea doar 13 ani.

Şi chiar dacă nu a câştigat X Factor, Alexandra Crişan este cu siguranţă o voce pe care trebuie să o mai ascultăm! Succes, Alexandra!

Citit 9137 ori Ultima modificare Sâmbătă, 27 Decembrie 2014 17:50

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.